ROX boeken

Populaire Roxette Tributeband
€2.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2250,-
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  Exclusief geluid, alleen backline en monitoring
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Tributeband
 • Genre
  Roxette repertoire

Wil jij ROX boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van ROX. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

ROX wordt beschouwd als één van de beste Europese Roxette Tributebands. Bijna geen andere band komt zo dicht bij de stijl en het geluid van Roxette. Deze laatste wordt gezien als één van de meest succesvolle Zweedse bands, na ABBA.

Biografie ROX

Alle grote hits zoals “The Look”, “Joyride” en “Listen To Your Heart” worden natuurgetrouw aan het publiek gepresenteerd. Met zangeres Sandy Altman als Marie Fredriksson. Door haar geweldige stem en mooie uiterlijk zal ze elke show opnieuw weer overtuigen. En met Marco ter Beek als Per Gessle. Marco laat je mee klappen en mee zingen op alle hits van Roxette. Natuurlijk worden ze vergezeld door een zeer ervaren band. ROX! levert dan ook een uitstekende show. Ze hebben het uiterlijk en geluid van deze Zweedse hitmachine. ROX! biedt een 90 minuten durende Roxette Greatest Hits Show. Met liedjes die je laten meezingen en meedansen. En die je meevoeren naar een tijd toen je deze klassiekers voor het eerst hoorde!

Boekingen van ROX

Naast het onmiskenbare geluid van Roxette, zijn de twee visueel nauwelijks te onderscheiden van het origineel. De band werd opgericht in 2016.  ROX! streeft ambitieuze doelen na.

Uitgebreide specificaties

ROX! Is de meest authentieke Europese ROXETTE Tributeshow.  ROX! biedt een concertervaring met, bijna zonder uitzondering, hits die iedereen mee kan zingen. In het 1 x 90 minuten durende programma komen alle bekende hits voorbij. Tevens stelt de band professioneel promomateriaal (print / video) ter beschikking. Ook maakt de band zelf direct reclame voor optredens via de eigen (social) media kanalen. ROX! beschikt uiteraard over een vaste geluidstechnicus. De ervaren bandleden zijn professioneel en prettig in de omgang. De band treedt op binnen een actieradius van circa 1000 km vanaf hun standplaats Emmen (NL).

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig ROX kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je ROX wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van ROX wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij ROX online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van ROX kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

ROX boeken

Ben jij benieuwd hoe je ROX kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct ROX boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van ROX

ROX inhuren

€2.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van ROX

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tributeband1 x 90 minutenExclusief geluid, alleen backline en monitoring6 personenRoxette repertoire€2250,-

Vergelijkbare artiesten

€2.495,-
€1.995,-
€2.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand