ROX boeken

Populaire Roxette Tributeband
€2.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2250,-
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  Exclusief geluid, alleen backline en monitoring
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Tributeband
 • Genre
  Roxette repertoire

Rox boeken? ROX wordt beschouwd als één van de beste Europese Roxette Tributebands. Bijna geen andere band komt zo dicht bij de stijl en het geluid van Roxette. Deze laatste wordt gezien als één van de meest succesvolle Zweedse bands, na ABBA.

ROX boeken

Alle grote hits zoals “The Look”, “Joyride” en “Listen To Your Heart” worden natuurgetrouw aan het publiek gepresenteerd. Met zangeres Sandy Altman als Marie Fredriksson. Door haar geweldige stem en mooie uiterlijk zal ze elke show opnieuw weer overtuigen. En met Marco ter Beek als Per Gessle. Marco laat je mee klappen en mee zingen op alle hits van Roxette. Natuurlijk worden ze vergezeld door een zeer ervaren band. ROX! levert dan ook een uitstekende show. Ze hebben het uiterlijk en geluid van deze Zweedse hitmachine. ROX! biedt een 90 minuten durende Roxette Greatest Hits Show. Met liedjes die je laten meezingen en meedansen. En die je meevoeren naar een tijd toen je deze klassiekers voor het eerst hoorde!

Boekingen van ROX

Naast het onmiskenbare geluid van Roxette, zijn de twee visueel nauwelijks te onderscheiden van het origineel. De band werd opgericht in 2016.  ROX! streeft ambitieuze doelen na.

Uitgebreide specificaties

ROX! Is de meest authentieke Europese ROXETTE Tributeshow.  ROX! biedt een concertervaring met, bijna zonder uitzondering, hits die iedereen mee kan zingen. In het 1 x 90 minuten durende programma komen alle bekende hits voorbij. Tevens stelt de band professioneel promomateriaal (print / video) ter beschikking. Ook maakt de band zelf direct reclame voor optredens via de eigen (social) media kanalen. ROX! beschikt uiteraard over een vaste geluidstechnicus. De ervaren bandleden zijn professioneel en prettig in de omgang. De band treedt op binnen een actieradius van circa 1000 km vanaf hun standplaats Emmen (NL).

Direct ROX boeken? Klik hier voor boekingen van ROX!

ROX boeken

€2.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van ROX

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tributeband1 x 90 minutenExclusief geluid, alleen backline en monitoring6 personenRoxette repertoire€2250,-

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand