Crazy Little Things (Queen Tribute) boeken

Beste Queen tribute band van Nederland!
€4.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4995,-
 • Duur
  1 x 45, 60, 75 of 2 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  7 personen
 • Soort
  Live Tributeband Show
 • Genre
  Queen repertoire

Wil jij Crazy Little Things (Queen Tribute) boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Crazy Little Things (Queen Tribute). Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Queen is, 48 jaar na de oprichting van de band, groter dan ooit te voren!! En zeven muzikale vrienden uit Bergen op Zoom en omstreken starten de Queen Tribute Band Crazy Little Things. Tussen Keep Yourself Alive en The Show Must Go On zit zo’n dertig jaar rockgeschiedenis. Crazy Little Things neemt je mee op reis door deze tijd waarin Queen zich ontwikkelde tot misschien wel de beste rockband allertijden.

Biografie Crazy Little Things

Natuurlijk komen wereldhits voorbij zoals Killer Queen, Somebody To Love en Bohemian Rhapsody, maar ook de deepcuts uit het repertoire van Queen wordt niet vergeten.

Tribute band boeken

De zeven leden van de band zijn diehard Queen-fan en dat is te horen ook. De bombastische sound, het oog voor details en het ingenieus koorwerk verpakt in een spetterende liveshow. Met een diepe buiging naar Queen eert Crazy Little Things hun helden.

Boekingen van Crazy Little Things

“You can do anything with my music, but never make me boring”, waren een van de laatste woorden van de in 1991 overleden zanger Freddie Mercury. Zevenentwintig jaar later is de muziek van Queen nog steeds hot, voor zowel jong als oud!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Crazy Little Things (Queen Tribute) kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Crazy Little Things (Queen Tribute) wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Crazy Little Things (Queen Tribute) wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Crazy Little Things (Queen Tribute) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Crazy Little Things (Queen Tribute) kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Crazy Little Things (Queen Tribute) boeken

Ben jij benieuwd hoe je Crazy Little Things (Queen Tribute) kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Crazy Little Things (Queen Tribute) boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Crazy Little Things (Queen Tribute)

Crazy Little Things (Queen Tribute) inhuren

€4.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Crazy Little Things (Queen Tribute)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live Tributeband Show1 x 45, 60, 75 of 2 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage7 personenQueen repertoire€4995,-

Vergelijkbare artiesten

€4.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand