De Show van Ome Cor boeken

Exclusief (eventuele) reiskosten
€500,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €500,-
 • Duur
  2 x 40 minuten in 3 uur
 • Geluid
  inclusief tot 125 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Seniorenshow (ma t/m do)
 • Genre
  Oude Nederlandstalige liedjes

Wil jij De Show van Ome Cor boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van De Show van Ome Cor. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Ook al is Ome Cor inmiddels al behoorlijk op leeftijd. Deze charmante ras entertainer kan het niet laten om de mensen te blijven vermaken. Dit programma wordt gebracht door de zanger en entertainer Henk Barends. Die in de huid kruipt van Ome Cor. En hierbij wordt geassisteerd door de zanger en entertainer René Bes.

Biografie De Show van Ome Cor

Ome Cor heeft vroeger nog met de vader van de zanger René Bes samengewerkt. Waardoor er tussen beide heren een leuke interactie ontstaat over hoe het vroeger was. Tijdens deze interactie vertelt Ome Cor vol humor verhalen uit het verleden en trekt Ome Cor ook nog eens alles uit de kast wat hij toen als artiest allemaal al niet kon. Daarnaast worden er door beide heren ook nog veel liedjes van vroeger gezongen zoals o.a. van de Havenzangers, de Spelbrekers, Johnny Hoes, Nico Haak etc etc.

Boekingen van De Show van Ome Cor

Kortom: een show van 2 x 40 minuten speciaal gericht op senioren, waarbij men kan genieten van de ludieke verhalen van Ome Cor, zijn dansjes, zijn goocheltruckjes en de liedjes van weleer, waarbij men ook heerlijk kan meedoen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig De Show van Ome Cor kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je De Show van Ome Cor wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van De Show van Ome Cor wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij De Show van Ome Cor online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van De Show van Ome Cor kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

De Show van Ome Cor boeken

Ben jij benieuwd hoe je De Show van Ome Cor kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct De Show van Ome Cor boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van De Show van Ome Cor

De Show van Ome Cor inhuren

€500,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Show van Ome Cor

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Seniorenshow (ma t/m do)2 x 40 minuten in 3 uurinclusief tot 125 personen2 personenOude Nederlandstalige liedjes€500,-
Seniorenshow (vrij t/m zo)2 x 40 minuten in 3 uurinclusief van 125 personen2 personenOude Nederlandstalige liedjes€550,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand