Chiel Oranje & Fred de Braak boeken

Exclusief (eventuele) reiskosten
€500,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €500,-
 • Duur
  2 x 40 minuten in 3 uur
 • Geluid
  inclusief tot 125 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Seniorenshow (ma t/m do)
 • Genre
  Oldies / Nederlandstalig

Wil jij Chiel Oranje & Fred de Braak boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Chiel Oranje & Fred de Braak. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Vroeger waren zij presentatoren op Radio & TV en Fred de Braak ook nog eens quizmaster en cabaretier. Maar ja, u kent het wel, beide heren op leeftijd moesten ruimte maken voor nieuw en vooral jong aanstormend talent, waar ze beide uiteraard niet vrolijk van werden. Aangezien het bloed kruipt waar het niet gaan kan, heeft Fred de Braak Chiel Oranje vol overgave weten over te halen om nu samen zingend het land wederom te gaan veroveren. Niet dat Chiel hier nu nog zo veel zin in heeft, maar ja de schoorsteen moet bij hem natuurlijk ook gewoon roken.

Biografie Chiel Oranje & Fred de Braak

De liedjes die zij samen zingen zijn de bekende Hollandse hits van weleer van o.a. Gert Timmerman, de Zangeres zonder Naam, Frans Bauer, Gerard Cox, Joop de Knegt, Louis Neefs, liedjes uit de serie ja zuster, nee zuster etc. etc. etc. Zoals u zult begrijpen kennen zij de artiesten waar zij liedjes van zingen bijna allemaal persoonlijk, wat dan ook regelmatig leuke anekdotes oplevert.

Boekingen van Chiel Oranje & Fred de Braak

Kortom: een muzikale show van 2 x 40 minuten met een vette knipoog, een lach en een traan en speciaal gericht op senioren. Dus zeg maar voor de jonkies met grijs haar !

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Chiel Oranje & Fred de Braak kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Chiel Oranje & Fred de Braak wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Chiel Oranje & Fred de Braak wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Chiel Oranje & Fred de Braak online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Chiel Oranje & Fred de Braak kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Chiel Oranje & Fred de Braak boeken

Ben jij benieuwd hoe je Chiel Oranje & Fred de Braak kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Chiel Oranje & Fred de Braak boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Chiel Oranje & Fred de Braak

Chiel Oranje & Fred de Braak inhuren

€500,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Chiel Oranje & Fred de Braak

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Seniorenshow (ma t/m do)2 x 40 minuten in 3 uurinclusief tot 125 personen2 personenOldies / Nederlandstalig€500,-
Seniorenshow (vrij t/m zo)2 x 40 minuten in 3 uurinclusief tot 125 personen2 personenOldies Nederlandstalig€550,-

Vergelijkbare artiesten

€695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand