De Sfeermakers boeken

Geweldig sfeerduo
€1.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1295,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Feest / Aprés-ski

Wil jij De Sfeermakers boeken op jouw feestje of evenement? Opvallen, feest knallen en heerlijk rond lallen. Deze twee entertainers hebben hét helemaal! Pim Leeflang en Bob Visser zijn de Sfeermakers die op geen enkel feestje zouden mogen ontbreken. Vlaggetjes, confetti en interactie met het publiek. Kortom maximaal feestgarantie!

De Sfeermakers boeken

Hou je van een Feestje kraken? Dan gaan we ff een Sfeertje maken! Dé energieke feest act met 100% ambiance garantie: DE SFEERMAKERS! Opvallen, feest knallen, rond lallen; deze twee ras entertainers hebben hét helemaal. Pim Leeflang en Bob Visser zijn de Sfeermakers die op geen enkel feestje zouden mogen ontbreken.

Handjes in de Lucht Show

Hun act is van groot feestformaat en zij zetten meteen het juiste Sfeertje neer met eigen nummers, de hitjes van nu, vergezeld door een lading aan toeters & bellen. Knallers als ‘’Pluk de Dag’’, ‘’Naar de Klote’’ en ‘’Zeg Maar Niets Meer’’ komen allemaal voorbij in een 30 minuten durende handjes in de lucht show.

Boekingen van De Sfeermakers

Deze twee feestvrienden kennen de fijne kneepjes van het vak wel. Als echte kroegtijgers zetten zij sinds 2020 menig feestje helemaal op zijn kop. Hun motto: Iedere keer, de juiste Sfeer! Dus ben jij klaar voor het feestje van je leven? Bij de Sfeermakers moet je wezen!

Direct De Sfeermakers boeken? Klik hier voor boekingen van De Sfeermakers

De Sfeermakers boeken

€1.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Sfeermakers

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenFeest / Aprés-ski€1295,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand