De Sfeermakers boeken

Geweldig sfeerduo
€1.695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1695,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Feest / Aprés-ski

Wil jij De Sfeermakers boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van De Sfeermakers. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Opvallen, feest knallen en heerlijk rond lallen. Deze twee entertainers hebben hét helemaal! Pim Leeflang en Bob Visser zijn de Sfeermakers die op geen enkel feestje zouden mogen ontbreken. Vlaggetjes, confetti en interactie met het publiek. Kortom maximaal feestgarantie!

Biografie De Sfeermakers

Hou je van een Feestje kraken? Dan gaan we ff een Sfeertje maken! Dé energieke feest act met 100% ambiance garantie: DE SFEERMAKERS! Opvallen, feest knallen, rond lallen; deze twee ras entertainers hebben hét helemaal. Pim Leeflang en Bob Visser zijn de Sfeermakers die op geen enkel feestje zouden mogen ontbreken.

Handjes in de Lucht Show

Hun act is van groot feestformaat en zij zetten meteen het juiste Sfeertje neer met eigen nummers, de hitjes van nu, vergezeld door een lading aan toeters & bellen. Knallers als ‘’Pluk de Dag’’, ‘’Naar de Klote’’ en ‘’Zeg Maar Niets Meer’’ komen allemaal voorbij in een 30 minuten durende handjes in de lucht show.

Boekingen van De Sfeermakers

Deze twee feestvrienden kennen de fijne kneepjes van het vak wel. Als echte kroegtijgers zetten zij sinds 2020 menig feestje helemaal op zijn kop. Hun motto: Iedere keer, de juiste Sfeer! Dus ben jij klaar voor het feestje van je leven? Bij de Sfeermakers moet je wezen!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig De Sfeermakers kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je De Sfeermakers wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van De Sfeermakers wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij De Sfeermakers online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van De Sfeermakers kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

De Sfeermakers boeken

Ben jij benieuwd hoe je De Sfeermakers kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct De Sfeermakers boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van De Sfeermakers

De Sfeermakers inhuren

€1.695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Sfeermakers

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenFeest / Aprés-ski€1695,-

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-
€1.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand