Gebroeders Ko boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: inclusief A- of monitorset * Bezetting: 2 personen * Genre: Nederlandstalig / Feest * Ook als kinder- of Sinterklaasshow te boeken

€2.795,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Gebroeders Ko bestaat uit de broers Ton en Gerard Koopmans. Na een bescheiden hitje met het nummer “De Boswandeling” was het met de single “Ik heb een toeter op m’n waterscooter” pas echt goed raak en scoorden de Gebroeders Ko een dikke hit in Nederland.

Gebroeders Ko boeken

De muziek van de Gebroeders Ko spreekt een breed publiek aan. Niet alleen vinden jonge kinderen de liedjes geweldig ook bij de “oudere” jeugd en het uitgaanspubliek blijkt hun muziek enorm aan te slaan. De heren maken feestmuziek voor alle leeftijden. In 2006 hadden de heren een gigantische hit met “Boten Anna”. Ondanks dat het bij hoge uitzondering om een cover gaat (Basshunter’s – Boten Anna), scoren de Gebroeders Ko er maar liefst twee keer een hit mee, want in december 2006 brengen ze ook de “Sinterklaas boot” uit. Een sinterklaas versie van het nummer. De platen komen respectievelijk op nummer 3 en nummer 2 in de TOP 100 terecht.

Boekingen van Gebroeders Ko

De Gebroeders Ko maakten daarna nog vele hits zoals: “Schatje, mag ik je foto?”, “Geef mij de sleutel van je voordeur” ,“Helicopter”, Wunderbar“, “Alleen maar schoenen aan” en “Één Bitterbal“. Met hun enthousiasme en hun schier onuitputtelijke hoeveelheid hits zorgen de Gebroeders Ko er voor dat elk optreden een fantastisch feest wordt!

Direct Gebroeders Ko boeken ? Klik hier voor boekingen van Gebroeders Ko

Video afspelen

Gebroeders Ko boeken

€2.795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.795,-
€1.995,-
€2.495,-