Nubian Queens boeken

€3.195,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3195,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround wereldhits

Nubian Queens is een sensationele vocal groep met prachtig kleurende stemmen van drie bekende powerzangeressen. De dames vieren hun muzikale diversiteit van krachtige popsongs zoals Waka waka, Mesmerized en Proud Mary……. tot aan een ingetogen a-capella die overgaat in een energievolle gospelsong die iedereen kent….

Nubian Queens boeken

Nubian Queens bestaat uit: * Linda Estelle (bekend van o.a. ‘Sex on the Beach’ en hits als ‘Smiling’, ‘A Part of my Life’ Maar natuurlijk ook van haar samenwerking met collega 90’s zangeressen Anita Doth, Desray en Ingrid Simons in het project Diva’s of Dance). * Miss Marjorie (Marjorie maakt onder de naam B-Yentl haar succesvolle solo entree en treedt daarnaast op met artiesten als Mai Tai, Total Touch, Johny Logan, The Gospel Train, The Golden Earing, Candy Dulfer, Tino Martin eva. * Nathalie Makoma (Nathalie is een fenomeen in haar geboorteland Congo waar zich Michael Jackson –achtige taferelen afspelen op het moment dat Nathalie voet zet op haar geboortegrond. Nathalie tourt nog regelmatig door Congo en staat daar steevast voor uitverkochte zalen).

Boekingen van Nubian Queens

De dames vieren hun muzikale diversiteit met krachtige popsongs zoals Waka waka, Mesmerized en Proud Mary……. tot aan een ingetogen a-capella die overgaat in een energievolle gospelsong die iedereen kent… De dames worden stuk voor stuk betiteld als ‘buhnebeesten’ en zetten in deze poweract uw feestavond of evenement letterlijk op z’n kop. Afgelopen maandag was de start van deze act en deze week konden de eerste boekingen worden genoteerd!

Direct Nubian Queens huren? Klik hier voor boekingen van Nubian Queens

Nubian Queens boeken

€3.195,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Nubian Queens

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset3 personenAllround wereldhits€3195,-

Vergelijkbare artiesten

€3.495,-
€2.995,-
€3.000,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand