Nubian Queens boeken

€3.195,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3195,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround wereldhits

Wil jij Nubian Queens boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Nubian Queens. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Nubian Queens is een sensationele vocal groep met prachtig kleurende stemmen van drie bekende powerzangeressen. De dames vieren hun muzikale diversiteit van krachtige popsongs. Zoals Waka waka, Mesmerized en Proud Mary……. Tot aan een ingetogen a-capella die overgaat in een energievolle gospelsong die iedereen kent….

Biografie Nubian Queens

Nubian Queens bestaat uit:

 • Linda Estelle (bekend van o.a. ‘Sex on the Beach’ en hits als ‘Smiling’, ‘A Part of my Life’. Maar natuurlijk ook van haar samenwerking met collega 90’s zangeressen Anita Doth, Desray en Ingrid Simons in het project Diva’s of Dance).
 • Miss Marjorie (Marjorie maakt onder de naam B-Yentl haar succesvolle solo entree. En treedt daarnaast op met artiesten als Mai Tai, Total Touch, Johny Logan, The Gospel Train, The Golden Earing, Candy Dulfer, Tino Martin eva.
 • Nathalie Makoma (Nathalie is een fenomeen in haar geboorteland Congo waar zich Michael Jackson –achtige taferelen afspelen op het moment dat Nathalie voet zet op haar geboortegrond. Nathalie tourt nog regelmatig door Congo en staat daar steevast voor uitverkochte zalen).

Boekingen van Nubian Queens

De dames vieren hun muzikale diversiteit met krachtige popsongs zoals Waka waka, Mesmerized en Proud Mary……. tot aan een ingetogen a-capella die overgaat in een energievolle gospelsong die iedereen kent… De dames worden stuk voor stuk betiteld als ‘buhnebeesten’ en zetten in deze poweract uw feestavond of evenement letterlijk op z’n kop. Afgelopen maandag was de start van deze act en deze week konden de eerste boekingen worden genoteerd!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Nubian Queens kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Nubian Queens wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Nubian Queens wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Nubian Queens online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Nubian Queens kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Nubian Queens boeken

Ben jij benieuwd hoe je Nubian Queens kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Nubian Queens boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Nubian Queens

Nubian Queens inhuren

€3.195,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Nubian Queens

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset3 personenAllround wereldhits€3195,-

Vergelijkbare artiesten

€2.995,-
€3.250,-
€2.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand