Party DJ W boeken

Beste Party DJ 2017 en 2018
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Populaire DJ
 • Genre
  Allrouund / Feest / Apres-Ski

Wil jij Party DJ W boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Party DJ W. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De “Allround-DJ” voor een feest op maat! Party DJ W is de dj die zich al jaren onderscheid in zijn vak! Met meer dan een decennia aan ervaring in zowel binnen- als buitenland is hij de absolute gangmaker voor elk evenement, feestje of festival!

Biografie Party DJ W

Zo is Party DJ W in 2017 en in 2018 door de vakjury van de Party Awards uitgeroepen tot ‘Beste Party DJ van NL’! Zijn kenmerk is de ‘never-ending’ stroom van energie, muzikale pieken, vlotte babbel en een dollemansrit door muziekgenres als Top-40, 80’s, 90,’s, Feest, Rock, etc.

Boekingen van Party DJ W

De afgelopen jaren draaide Party DJ W op letterlijk honderden locaties in heel Nederland.

Feest DJ boeken

Nu is het tijd om vol enthousiasme op de grotere podia te springen. Eerste wapenfeit: eigen stage op City of Dance Festival 2018! Geen event is veilig voor deze crowdpleaser. Verwacht geen eentonige sets, maar laat je meesleuren door heel de zaal. Party DJ W tovert in no-time elk feest om tot een pot vol kokende gekkigheid. Voor je het weet sta ook jij te dansen en te zingen op een foute mix van dansbare klappers.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Party DJ W kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Party DJ W wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Party DJ W wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Party DJ W online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Party DJ W kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Party DJ W boeken

Ben jij benieuwd hoe je Party DJ W kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Party DJ W boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Party DJ W

Party DJ W inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Party DJ W

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Populaire DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonAllrouund / Feest / Apres-SkiOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand