Franky Rizardo boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Club / House

Wil jij Franky Rizardo boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Franky Rizardo. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Franky Rizardo is geen onbekende in de internationale dance-scene. Op zijn negentiende al kwam zijn muziek uit op labels als Fame Recordings en Funktion Recordings (Chicago).

Biografie Franky Rizardo

Zijn tracks krijgen de volle support van alle grote spelers in de house, zoals Fedde le Grand en Erick E. De plaat ‘Funky Noise’ wordt gebruikt in een commercial voor Samsung, stond op nummer 2 in de Belgische dance charts en ook in de rest van de wereld heeft het nummer hoge noteringen behaald. Franky Rizardo is de resident dj van de Arnhemse club Manhattan en draait ieder weekend op talloze feesten, waaronder Sneakerz. Daarnaast is Franky erg druk met het maken van nieuwe platen en het runnen van zijn eigen label Rizardo Records. Met releases op Sneakerz MUZIK, Samsobeats en zijn eigen Rizardo Records in de nabije toekomst gaat dit talent veel van zich laten horen komende zomer.

Boekingen van Franky Rizardo

Op dit moment is de nieuwste track van zijn hand ‘Flute Test’ al een behoorlijke hype bij dj’s als Sidney Samson, Skitzofrenix en Chuckie. De Rizardo sound klinkt al veel in clubs over de hele wereld.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Franky Rizardo kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Franky Rizardo wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Franky Rizardo wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Franky Rizardo online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Franky Rizardo kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Franky Rizardo boeken

Ben jij benieuwd hoe je Franky Rizardo kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Franky Rizardo boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Franky Rizardo

Franky Rizardo inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Franky Rizardo

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonClub / HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand