Frank & Danny boeken

Ervaren duo die de tent op zijn kop zet!
€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest / Aprés-Ski

Wil jij Frank & Danny boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Frank & Danny. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Al een aantal jaren brengen Frank van Weert & Danny Canters liedjes uit in een gezellig ‘Oostenrijks jasje’. Daardoor groeide de vraag of de heren ook als duo geboekt konden worden. Na een paar keer uitproberen bleek dit wel een erg leuk concept te zijn en daardoor is dit duo nu ook als Oktoberfest act te boeken.

Biografie Frank & Danny

Na de eigen singles als De Nacht Is M’n Leven’, ‘Hallelujah’, ‘Zo Tegen  Vieren’ en ‘Kleine Blonde Mariandel’, komen ook een aantal grote hits van de heren zelf voorbij. Dit alles in heerlijke Oostenrijkse klanken en aangevuld met geweldige feest- en après ski medleys. Kortom een geweldig aanstekelijke mix van 30 minuten Après Ski en Oktoberfest muziek.

Oktoberfeest artiesten boeken

De heren verschijnen in originele lederhosen op het podium en gewapend met confetti en ‘echte’ sneeuw zetten ze elke feesttent op z’n kop. Niet alleen op een Oktoberfest, maar ook tijdens Carnaval of midden in de zomer op een kermis of een festival komt deze act tot z’n recht.

Boekingen van Frank & Danny

Hoe leuk is het om midden in de zomer een geweldig Après Ski feest of Oktoberfest te bouwen met alle toeters en bellen… Frank & Danny doen dat gewoon!

 

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Frank & Danny kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Frank & Danny wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Frank & Danny wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Frank & Danny online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Frank & Danny kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Frank & Danny boeken

Ben jij benieuwd hoe je Frank & Danny kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Frank & Danny boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Frank & Danny

Frank & Danny inhuren

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Frank & Danny

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenNederlandstalig / Feest / Aprés-Ski€1495,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand