Frank & Danny boeken

Ervaren duo die de tent op zijn kop zet!
€1.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1295,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest / Aprés-Ski

Wil jij gelegenheidsduo Frank & Danny boeken voor een optreden op jouw feest of evenement? Al een aantal jaren brengen Frank van Weert & Danny Canters liedjes uit in een gezellig ‘Oostenrijks jasje’. Daardoor groeide de vraag of de heren ook als duo geboekt konden worden. Na een paar keer uitproberen bleek dit wel een erg leuk concept te zijn en daardoor is dit duo nu ook als Oktoberfest act te boeken.

Frank & Danny boeken

Na de eigen singles als De Nacht Is M’n Leven’, ‘Hallelujah’, ‘Zo Tegen  Vieren’ en ‘Kleine Blonde Mariandel’, komen ook een aantal grote hits van de heren zelf voorbij. Dit alles in heerlijke Oostenrijkse klanken en aangevuld met geweldige feest- en après ski medleys. Kortom een geweldig aanstekelijke mix van 30 minuten Après Ski en Oktoberfest muziek.

Oktoberfeest artiesten boeken

De heren verschijnen in originele lederhosen op het podium en gewapend met confetti en ‘echte’ sneeuw zetten ze elke feesttent op z’n kop. Niet alleen op een Oktoberfest, maar ook tijdens Carnaval of midden in de zomer op een kermis of een festival komt deze act tot z’n recht.

Boekingen van Frank & Danny

Hoe leuk is het om midden in de zomer een geweldig Après Ski feest of Oktoberfest te bouwen met alle toeters en bellen… Frank & Danny doen dat gewoon!

Direct Frank & Danny boeken? Klik hier voor boekingen van Frank & Danny

 

Frank & Danny boeken

€1.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Frank & Danny

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenNederlandstalig / Feest / Aprés-Ski€1295,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-
€1.295,-
€1.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand