Flair boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€3.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3250,-
 • Duur
  3 x 60 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 1250 personen
 • Bezetting
  5 personen (incl. 2 zangeressen)
 • Soort
  Live bandshow (full band)
 • Genre
  Allround

Wil jij Flair boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Flair. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Flair bouwde in haar bestaan een geweldige naam op in de discotheken, dancings en feesttenten, als TOP feest-formatie. Feest in de juiste zin van het woord, door een weloverwogen keus uit de meest recente top 40/100 nummers, geraffineerd en gevarieerd gemixt met de “beste feestknallers aller tijden”.

Coverband boeken

Met volle overtuiging en inzet zorgt Flair er week aan week voor, dat van alle zalen en tenten in no-time het dak eraf gaat.

Biografie Flair

Flair speelt live natuurlijk de eigen hits en daarnaast de allernieuwste hits of liever nog: de hits in wording. De allernieuwste songs van The Darkness, Pink, the Rasmus, Nena & Kim Wilde, Underdog Project, Shania Twain, Junior-Senior, Shaggy, Robbie Williams, Jan Wayne, Mad’house, T.A.T.U., dj Boozy Woozy, Gigi D’Agostino, Shakira, Avril Lavigne, Parla & Pardoux, Lasgo, etc., aangevuld met steviger werk van Di-Rect, Rammstein, en desgevraagd Metallica.

Boekingen van Flair

Feest, Nederlandstalig? Ook geen probleem: Frans Bauer, DJ Cor, Cooldown Café, George Baker en André Hazes, komen net zo gemakkelijk voorbij! De songlist omvat ongeveer 200 titels, dus aan repertoire geen gebrek. De setlijst is geen avond hetzelfde, wordt iedere avond kort voor het optreden vastgesteld en zo nodig tijdens de set aangepast. Dè ultieme flexibiliteit dus!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Flair kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Flair wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Flair wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Flair online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Flair kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Flair boeken

Ben jij benieuwd hoe je Flair kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Flair boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Flair

Flair inhuren

€3.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Flair

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow (full band)3 x 60 minuteninclusief tot 1250 personen5 personen (incl. 2 zangeressen)Allround€3250,-
Live bandshow (Flair XS)3 x 60 minuteninclusief tot 800 personen5 personen (incl. 1 zangeres)Allround€2495,-
Live bandshow (Flair XXS)3 x 60 minuteninclusief tot 600 personen3 personen (incl. 1 zangeres)Allround€1995,-

Vergelijkbare artiesten

€3.500,-
€2.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand