Anderkovver boeken

€2.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2995,-
 • Duur
  Avondvullend in overleg
 • Geluid
  inclusief tot 1000 personen
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Coverband
 • Genre
  Allround

Muzikaliteit met een vleugje humor en een toefje chaos zijn de ingrediënten van Anderkovver. Natuurlijk moet er gedurende het optreden een wisselwerking zijn tussen het publiek en de band. Toch heeft deze band het vermogen om ook, wanneer het aanwezige publiek liever luistert of met andere dingen bezig is, de avond volledig naar zich toe te trekken om uiteindelijk de zaal plat te krijgen.

Anderkovver boeken

Het unieke in zulk soort situaties is dat de band het aanwezige publiek, na eerst de boel grondig te hebben afgetast, de mogelijkheid biedt om te bepalen wat er gespeeld wordt. De doelstelling hiervan is dat een ieder met een voldaan gevoel naar huis gaat omdat getracht wordt aan alle muziekwensen te voldoen. Dit heeft in het verleden al veel hilarische toestanden opgeleverd, omdat hier muziekstijlen de revue passeren die nog nooit eerder door Anderkovver gespeeld zijn ( of überhaupt ooit live ten gehore zijn gebracht ).

Boekingen van Anderkovver

Het succes van ANDERKOVVER zal er zondermeer ook mee te maken hebben dat de bandleden hun sporen verdiend hebben in succesvolle bands, die al heel wat jaartjes meedraaien in het circuit. Als u deze band undercover ziet optreden, komt u al snel tot de ontdekking dat zij covers anders benadert, dan anderen covers benaderen. Muziek uit alle stijlen en windstreken, op niveau vertolkt en met de juiste sound voor elke gelegenheid.

Direct Anderkovver boeken? Klik hier voor boekingen van Anderkovver

Anderkovver boeken

€2.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Anderkovver

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
CoverbandAvondvullend in overleginclusief tot 1000 personen5 personenAllround€2995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€3.995,-
€2.795,-
€2.495,-