Anderkovver boeken

Muziek uit alle windstreken
€3.300,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3300,-
 • Duur
  3 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij Anderkovver boeken voor jouw feest of evenement? Muzikaliteit met een vleugje humor en een toefje chaos zijn de ingrediënten van Anderkovver. Natuurlijk moet er gedurende het optreden een wisselwerking zijn tussen het publiek en de band. Toch heeft deze band het vermogen om de avond volledig naar zich toe te trekken om uiteindelijk de zaal plat te krijgen.

Anderkovver boeken

Anderkovver rust niet voordat de zaal volledig plat gaat en er word getracht aan alle muzikale wensen te voldoen.Dit heeft in het verleden al veel hilarische toestanden opgeleverd. Omdat hier muziekstijlen de revue passeren die nog nooit eerder door Anderkovver gespeeld zijn. Of überhaupt ooit live ten gehore zijn gebracht!

Coverband boeken

Wie dit ooit heeft meegemaakt, zal moeten onderkennen dat de bandleden van Anderkovver met ongelooflijk veel plezier op het podium staan. En dit ook uitstralen, getuige de vele aanvragen en boekingen. Zij krijgen wel eens de vraag hoe het in godsnaam mogelijk is dat vier totaal verschillende kerels elkaar zo goed aanvoelen op het podium.
En ook hierop moeten zij een fatsoenlijk antwoord schuldig blijven.

Boekingen van Anderkovver

Als u deze band undercover ziet optreden, komt u al snel tot de ontdekking dat zij covers anders benadert, dan anderen covers benaderen. Muziek uit alle stijlen en windstreken, op niveau vertolkt en met de juiste sound voor elke gelegenheid. Het succes van ANDERKOVVER zal er zondermeer ook mee te maken hebben dat de bandleden hun sporen verdiend hebben in succesvolle bands, die al heel wat jaartjes meedraaien in het circuit.

Direct Anderkovver boeken? Klik hier voor boekingen van Anderkovver

Anderkovver boeken

€3.300,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Anderkovver

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage4 personenAllround€3300,-

Vergelijkbare artiesten

€3.595,-
€3.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand