Anderkovver boeken

Muziek uit alle windstreken
€3.300,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3300,-
 • Duur
  3 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij Anderkovver boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Anderkovver. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Muzikaliteit met een vleugje humor en een toefje chaos zijn de ingrediënten van Anderkovver. Natuurlijk moet er gedurende het optreden een wisselwerking zijn tussen het publiek en de band. Toch heeft deze band het vermogen om de avond volledig naar zich toe te trekken om uiteindelijk de zaal plat te krijgen.

Biografie Anderkovver

Anderkovver rust niet voordat de zaal volledig plat gaat en er word getracht aan alle muzikale wensen te voldoen.Dit heeft in het verleden al veel hilarische toestanden opgeleverd. Omdat hier muziekstijlen de revue passeren die nog nooit eerder door Anderkovver gespeeld zijn. Of überhaupt ooit live ten gehore zijn gebracht!

Coverband boeken

Wie dit ooit heeft meegemaakt, zal moeten onderkennen dat de bandleden van Anderkovver met ongelooflijk veel plezier op het podium staan. En dit ook uitstralen, getuige de vele aanvragen en boekingen. Zij krijgen wel eens de vraag hoe het in godsnaam mogelijk is dat vier totaal verschillende kerels elkaar zo goed aanvoelen op het podium.
En ook hierop moeten zij een fatsoenlijk antwoord schuldig blijven.

Boekingen van Anderkovver

Als u deze band undercover ziet optreden, komt u al snel tot de ontdekking dat zij covers anders benadert, dan anderen covers benaderen. Muziek uit alle stijlen en windstreken, op niveau vertolkt en met de juiste sound voor elke gelegenheid. Het succes van ANDERKOVVER zal er zondermeer ook mee te maken hebben dat de bandleden hun sporen verdiend hebben in succesvolle bands, die al heel wat jaartjes meedraaien in het circuit.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Anderkovver kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Anderkovver wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Anderkovver wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Anderkovver online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Anderkovver kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Anderkovver boeken

Ben jij benieuwd hoe je Anderkovver kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Anderkovver boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Anderkovver

Anderkovver inhuren

€3.300,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Anderkovver

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage4 personenAllround€3300,-

Vergelijkbare artiesten

€3.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand