Five (5ive) boeken

Indicatiegage: € 12.500,- tot € 15.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  90’s / 00’s

5ive (later bekend als Five) is een Britse boyband, opgericht in 1997. Ze hadden eind jaren negentig een behoorlijk aantal hits. Hun eerste single, Slam dunk (da funk), werd in november 1997 uitgebracht. De groep bleef hierna nog vele andere hitsingles uitbrengen en bovendien verschenen er nog drie albums. Ze behaalden in Engeland drie nummer 1-hits. Hun aantal verkochte cd's wereldwijd wordt tussen de 15 en 20 miljoen geschat. Hoewel er een poging werd gewaagd om door te breken in Amerika, had 5ive slechts één top 10-hit met When the lights go out.

Five (5ive) boeken

Als mannelijke tegenhanger van de Spice Girls boekte de band vele successen in Europa, Azië en Australië. De ene hit volgde de andere hit in rap tempo op: Van ‘Got The Feelin’ naar ‘Everybody Get Up’ en van ‘Keep On Movin” naar ‘If Ya Gettin’ Down’. De albums ‘5ive’ en ‘Invincible’ bereikten de gouden status in Nederland. In totaal verkocht de boyband meer dan 20 miljoen platen wereldwijd.

Boekingen van Five (5ive)

De band ging, na het verschijnen van hun derde album Kingsize, op 27 september 2001 uit elkaar. In hetzelfde jaar verscheen er een cd met muzikale hoogtepunten. Ongeveer een jaar later begon Abs een solocarrière met het album Abstract Theory. Hiervan werden drie singles uitgebracht, die in Engeland allemaal de Top 10 behaalden. In 2012 werd niettemin gesproken over een comeback. En nu is 5ive dus weer gewoon te boeken voor optredens!

Direct Five huren? Klik hier voor boekingen van Five

Video afspelen

Five (5ive) boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

De prijzen van Five (5ive)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optreden Duur Geluid Bezetting Genre Prijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset3 personen90's / 00'sOp aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag