Suzan & Freek boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Semi-live tape-act
 • Genre
  Eigen werk / Nederpop

Wil jij Suzan & Freek boeken op jouw event? Hoewel de carrière van Suzan & Freek voor velen ogenschijnlijk uit het niets lijkt ontstaan, timmeren ze al lang aan de weg. De grootste kracht blijkt de manier waarop Suzan & Freek liedjes herkenbaar houden, maar ondertussen volledig naar hun eigen hand zetten. Voor ze het weten doen ze een uitverkochte clubtour tot aan de Randstad aan toe en is hun ster rijzende, zonder dat ze überhaupt eigen materiaal hebben.

Suzan & Freek boeken

De debuutsingle “Als Het Avond Is” verandert alles. Het eerste ‘eigen’ nummer nestelt zich langzaam maar zeker in de harten van de luisteraars, stijgt naar de nummer 1 positie in de Top 40 en is inmiddels een ware Nederpopklassieker. Opvolger “Blauwe Dag” wordt eveneens een enorme hit en is in beide landen goed voor een top 5-notering. In september 2019 verschijnt ‘Gedeeld Door Ons’, het debuutalbum van Suzan & Freek.

Bijzondere positie

Freek: “We beseffen ons dagelijks hoe bijzonder het is dat we in deze positie terecht zijn gekomen. Een jaar geleden hadden we alle twee nog een baan en deden we muziek ‘erbij’. Nu verkopen onze tours binnen no-time uit, staan we op grote festivals als Concert at SEA en de Vrienden van Amstel LIVE en ontvingen we een Edison voor ons debuutalbum. Er is enorm veel veranderd en in die orkaan is het tussen ons gewoon hetzelfde gebleven. Gedeeld Door Ons is een album waar we enorm trots op zijn”.

Boekingen van Suzan & Freek

In februari 2020 wordt het debuutalbum van Suzan & Freek bekroond met de Edison Popprijs in de categorie Nederlandstalig. Sindsdien worden ze ook geboekt op grote festivals als Concert at SEA en de Vrienden van Amstel LIVE en ontvingen zij een Edison voor hun debuutalbum.

Meest succesvolle Nederlandstalige duo

Na het debuutalbum volgen in 2020 de singles Weg Van Jou en De Overkant met Snelle, een ode aan de plek waar ze alledrie vandaan komen: de Achterhoek. 
In maart 2021 wordt Goud uitgebracht, waarmee Suzan & Freek voor de zevende keer de Top 40 bereiken. En het Nederlandse duo zijn geworden dat het meest succesvol is in de Nederlandse taal in de Top 40.

Direct Suzan & Freek boeken? Klik hier voor boekingen van Suzan & Freek

Suzan & Freek boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Suzan & Freek

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Semi-live tape-act1 x 30 minutenexclusief2 personenEigen werk / NederpopOp aanvraag
Live bandshow1 x 50-60 minutenexclusief geluid en techniek6 personenEigen werk / NederpopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand