Suzan & Freek boeken

Prijscategorie: € 20.000,- tot € 30.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Semi-live tape-act
 • Genre
  Eigen werk / Nederpop

Wil jij Suzan & Freek boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Suzan & Freek. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Hoewel de carrière van Suzan & Freek voor velen ogenschijnlijk uit het niets lijkt ontstaan, timmeren ze al lang aan de weg. De grootste kracht blijkt de manier waarop Suzan & Freek liedjes herkenbaar houden, maar ondertussen volledig naar hun eigen hand zetten. Voor ze het weten doen ze een uitverkochte clubtour tot aan de Randstad aan toe en is hun ster rijzende, zonder dat ze überhaupt eigen materiaal hebben.

Biografie Suzan & Freek

De debuutsingle “Als Het Avond Is” verandert alles. Het eerste ‘eigen’ nummer nestelt zich langzaam maar zeker in de harten van de luisteraars, stijgt naar de nummer 1 positie in de Top 40 en is inmiddels een ware Nederpopklassieker. Opvolger “Blauwe Dag” wordt eveneens een enorme hit en is in beide landen goed voor een top 5-notering. In september 2019 verschijnt ‘Gedeeld Door Ons’, het debuutalbum van Suzan & Freek.

Bijzondere positie

Freek: “We beseffen ons dagelijks hoe bijzonder het is dat we in deze positie terecht zijn gekomen. Een jaar geleden hadden we alle twee nog een baan en deden we muziek ‘erbij’. Nu verkopen onze tours binnen no-time uit, staan we op grote festivals als Concert at SEA en de Vrienden van Amstel LIVE en ontvingen we een Edison voor ons debuutalbum. Er is enorm veel veranderd en in die orkaan is het tussen ons gewoon hetzelfde gebleven. Gedeeld Door Ons is een album waar we enorm trots op zijn”.

Boekingen van Suzan & Freek

In februari 2020 wordt het debuutalbum van Suzan & Freek bekroond met de Edison Popprijs in de categorie Nederlandstalig. Sindsdien worden ze ook geboekt op grote festivals als Concert at SEA en de Vrienden van Amstel LIVE en ontvingen zij een Edison voor hun debuutalbum.

Meest succesvolle Nederlandstalige duo

Na het debuutalbum volgen in 2020 de singles Weg Van Jou en De Overkant met Snelle, een ode aan de plek waar ze alledrie vandaan komen: de Achterhoek. 
In maart 2021 wordt Goud uitgebracht, waarmee Suzan & Freek voor de zevende keer de Top 40 bereiken. En het Nederlandse duo zijn geworden dat het meest succesvol is in de Nederlandse taal in de Top 40.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Suzan & Freek kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Suzan & Freek wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Suzan & Freek wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Suzan & Freek online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Suzan & Freek kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Suzan & Freek boeken

Ben jij benieuwd hoe je Suzan & Freek kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Suzan & Freek boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Suzan & Freek

Suzan & Freek inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Suzan & Freek

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Semi-live tape-act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek2 personenEigen werk / NederpopOp aanvraag
Live bandshow1 x 50-60 minutenexclusief geluid en techniek6 personenEigen werk / NederpopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand