Nederpop All Stars boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€3.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3295,-
 • Duur
  1 x 90 OF 2 x 60 personen
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Nederpop

Wil jij Nederpop All Stars boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Nederpop All Stars. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Eenvoud, in begin jaren ’80 is dat waar alles om draait. Die tijden herleven met een optreden van de Nederpop All Stars. Een band van door de wol geverfde muzikanten, die hun sporen in de Nederpop ruimschoots hebben verdiend.

Goed voor heel veel hits!

Stefan de Kogel, Sander van Herk, Luc de Bruin, Robert Kramers en Erik de Nood zijn goed voor vele hits met o.a. Het Goede Doel, Doe Maar, Toontje Lager, Ramses Shaffy en Paul de Leeuw.

Biografie Nederpop All Stars

Nederpop All Stars neemt je mee op een “muzikale roadtrip” langs legendarische Nederpopklassiekers. Aangevuld met Henk Westbroek, Nol Havens of Erik Mesie staan ze garant voor een avond onvervalste, Nederlandstalige popmuziek waarbij ook recente poppareltjes volop aan bod komen.

Boekingen van Nederpop All Stars

Kortom: een spetterend optreden vol onverslijtbare Nederlandse popmuziek, mede vertolkt door de charismatische leadzanger van de All Stars: Stefan de Kogel. Nederpop All Stars een must voor jonge en oudere Nederlandstalige popliefhebbers. Een avond om te genieten van pop in je moerstaal. Een feest der herkenning!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Nederpop All Stars kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Nederpop All Stars wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Nederpop All Stars wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Nederpop All Stars online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Nederpop All Stars kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Nederpop All Stars boeken

Ben jij benieuwd hoe je Nederpop All Stars kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Nederpop All Stars boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Nederpop All Stars

Nederpop All Stars inhuren

€3.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Nederpop All Stars

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 90 OF 2 x 60 personenexclusief, betreft inprikgage5 personenNederpop€3295,-
Live bandshow1 x 90 OF 2 x 60 minuteninclusief tot 500 personen5 personenNederpop€3295,-
extra bijboeken Henk Westbroekn.v.t.n.v.t.1 persoonNederpop€749,-
extra bijboeken Nol Havensn.v.t.n.v.t.1 persoonNederpop€750,-
extra bijboeken Erik Mesien.v.t.n.v.t.1 persoonNederpop€750,-
Extra bijboeken Syb van der Ploegn.v.t.n.v.t.1 persoonNederpop€750,-
extra bijboeken Lois Lanen.v.t.n.v.t.2 personenPop€1750,-

Vergelijkbare artiesten

€3.500,-
€3.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand