Oxygen boeken

Zeer geschikt voor tentfeesten!
€3.595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3595,-
 • Duur
  1 x 60 + 1 x 75 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij Oxygen boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Oxygen. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De beste dance en pop hits, met de attitude van je favoriete rockband. OXYGEN speelt een show vol covers met een dosis feest, spektakel en zinderende energie.

Biografie Oxygen

Van dance tot rock en van de nieuwste pop tot je favoriete classics, OXYGEN heeft alles waar jij op los wilt gaan! Alhoewel de band pas in 2021 is samengevoegd staat de show als een huis en rocken de muzikanten alsof ze al jaren bij elkaar. Ze kennen elkaar dan ook van de muziekacademy en zijn op elkaar af gestemd.

Coverband boeken

Met scheurende gitaren, opzwepende synths en pompende drums speelt OXYGEN, aangevoerd door Daphne van Ditshuizen en Tim Kamphuis, een show die staat als een huis. Bestaat uit 5 jonge honden met een achtergrond in de popmuziek waaronder popacademy of conservatorium.

Boekingen van Oxygen

De band is dan ook zeer geschikt voor een spetterende bruiloft, knallend tentfeest, een swingend bedrijfsfeest of studentenparty. De dame en heren zullen in ieder geval de tent laten rocken en de gasten laten swingen. Dus smeer die gouden keeltjes, laat je beste dansmoves zien en ga met ons los tot in de late uurtjes.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Oxygen kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Oxygen wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Oxygen wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Oxygen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Oxygen kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Oxygen boeken

Ben jij benieuwd hoe je Oxygen kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Oxygen boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Oxygen

Oxygen inhuren

€3.595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Oxygen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 60 + 1 x 75 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenAllround€3595,-
Live bandshow1 x 60 + 1 x 75 minuteninclusief tot 500 personen5 personenAllroundOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

€3.595,-
€3.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand