Foute Skipakken Team boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (sroll naar beneden)
€695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €695,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Allround Feest / Aprés-Ski

Wil jij Foute Skipakken Team boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Foute Skipakken Team. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Chaos, crisis, foute pakken en partytime! Met het Foute Skipakken Partyteam is het gegarandeerd feest! Alle foute (en ook de minder foute!) hits passeren in hoog tempo de revue. Een mengeling van 90s, Top 40, Skihut, Happy Hardcore en alles van Dries Roelvink om het dak van de partytent te knallen!

Biografie Foute Skipakken Team

Ideaal voor: Carnaval, Schuur- en tentfeesten, (Winter) Festivals, Studentenfeesten, Apres-ski feesten en wintersportreizen.

Boekingen van Foute Skipakken Team

Met het Foute Skipakken Partyteam haal je de volgende feestbeesten in huis:-1 Foute DJ;-1 Minder Foute DJ;-1 MC;-1 Bierhaler & Flügel uitdeler.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Foute Skipakken Team kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Foute Skipakken Team wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Foute Skipakken Team wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Foute Skipakken Team online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Foute Skipakken Team kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Foute Skipakken Team boeken

Ben jij benieuwd hoe je Foute Skipakken Team kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Foute Skipakken Team boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Foute Skipakken Team

Foute Skipakken Team inhuren

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Foute Skipakken Team

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek4 personenAllround Feest / Aprés-Ski€695,-
DJ-act1 x 90 minutenexclusief geluid en techniek4 personenAllround Feest / Aprés-Ski€895,-
DJ-act1 x 120 minutenexclusief geluid en techniek4 personenAllround Feest / Aprés-Ski€995,-

Vergelijkbare artiesten

€495,-
€825,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand