Polonaise Rave boeken

Ook te boeken voor 1 x 180 minuten voor: € 1.450,-
€950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €950,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Bekende DJ-show
 • Genre
  modern feest

De “Polonaise” wie kent hem niet ? En vooral tijdens de Carnavalsperiode weet iedereen aan te sluiten om een echte polonaise in te zetten, de heren van “Ouwe Jongens Krentebrood” (#OJKB) bouwen de ouderwetse polonaise om tot een “POLONAISE RAVE” een hedendaags meespring en zing feest waarin alle oude meezingers voorzien worden van een hedendaagse “spring en zing” sound … Confetti happen, Co2 kanonnen, opblaasdieren, alles komt voorbij tijdens deze ludieke act van Ouwe Jongens Krentebrood, die deze carnaval omdopen tot één grote #PolonaiseRave !!!

Polonaise Rave boeken

Mee blehren op de Spice Girls, springen op de happy hardcore sound van de Party Animals, van links naar rechts tijdens het Slavenkoor en samen brullen op Liberte en krakers zoals Zombie Nation en een vette remix van Bon Jovi … Alles kan tijdens dit feest !

Boekingen van Polonaise Rave

De heren van Ouwe Jongens Krentebrood gaan als een speer, op zowat elke Kermis, feesttent en ook menig Festival treden de heren op, via hun Youtube kanaal (#ojkbTV) kun je alle bezigheden van de heren volgen en bovendien hebben ze speciaal voor de komende Carnavalsperiode een Mixtape gemaakt van de POLONAISE RAVE, welke via hun website te beluisteren is maar welke ook op CD uitgedeeld word tijdens hun optredens …. Polonaise Rave: de HIT voor de komende Carnavalsperiode !!!

Direct Polonaise Rave huren? Klik hier voor boekingen van Polonaise Rave

Polonaise Rave boeken

€950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Polonaise Rave

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende DJ-show1 x 60 minutenexclusief2 personenmodern feest€950,-

Vergelijkbare artiesten

€1.150,-
€895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand