Evert Wolters boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: exclusief, alleen monitorset * Bezetting: 1 persoon * Genre: Nederlandstalig * Vanaf-gage: ex (eventuele) reiskosten / incl. geluid mogelijk

€495,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Evert Wolters is geboren en getogen in Emmen. Nadat hij in groep 8 op de basisschool tijdens de afscheidsmusical het publiek mocht entertainen met een solo-nummer, begon hij de muziek pas een aantal jaren later op de HAVO weer op te merken.

Evert Wolters boeken

Op advies van zijn muziekdocent deed hij mee aan de jaarlijkse Culturele Avond. Tijdens deze avond kreeg hij leuke reacties op het nummer “Alles of Niets” van Jannes die hij aan het publiek ten gehore gaf. Hierna was hij vastbesloten om het jaar erop terug te keren. Alleen dit keer nog Na zijn studietijd begon hij een muzikale carriere op te starten. Alsof het zo moest zijn kwam hij bij topproducer Martin Sterken terecht die precies had wat hij zocht in een debuutsingle. Dit is “Ik ben nog steeds op jou verliefd” geworden.

Boekingen van Evert Wolters

Voor de toekomst wil Evert zijn ervaring op het podium uitbreiden door zoveel mogelijk op te treden en wil hij nummers blijven ontwikkelen die hem nauw aan het hart gaan. Zo probeert hij zijn plekje te vinden in de rijke bibliotheek aan Nederlandse artiesten en kijkt hij met een lach naar datgene wat komen gaat!

Direct Evert Wolter huren? Klik hier voor boekingen van Evert Wolters

Video afspelen

Evert Wolters boeken

€495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-
€1.495,-
€995,-