Bob De Jong boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  2 uur
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Sportspreker
 • Genre
  Schaatsen

Wil jij Bob De Jong boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Bob De Jong. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Al van jongs af aan was Bob de Jong geïntrigeerd door schaatsen. En in 1981 werd hij lid van een schaatsclub. Hij was niet meer van het ijs af te slaan. En het duurde dan ook niet lang voor hij wedstrijden ging rijden. Na een aantal jaar begon Bob echt op te vallen en in 1995 pakte hij naast de nationale titel bij de Junioren ook de Junior WK titel in Finland.

Biografie Bob De Jong

Na nog een wereldtitel bij de junioren in 1996 kon bondscoach Henk Gemser niet meer om hem heen en hij wilde Bob in datzelfde jaar bij de kernploeg. Dit was het begin van een lange, succesvolle carrière, met vele titels bij World Cups, NK’s, en 3 Olympische medailles op 10.000m.

Boekingen van Bob De Jong

Bob de Jong is inzetbaar voor het geven van schaats- en inlineclinics, lezingen, openingen, prijsuitreikingen etc.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Bob De Jong kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Bob De Jong wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Bob De Jong wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Bob De Jong online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Bob De Jong kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Bob De Jong boeken

Ben jij benieuwd hoe je Bob De Jong kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Bob De Jong boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Bob De Jong

Bob De Jong inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Bob De Jong

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Sportspreker2 uurexclusief1 persoonSchaatsenOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand