EliZe boeken

Bekend van o.a. “Automatic”
€2.475,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2475,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Pop / Dance

Wil jij EliZe boeken op jouw feest of evenement? EliZe werd geboren als Elise van der Horst in Utrecht, 1982. Al op jonge leeftijd werd duidelijk dat ze het zangtalent van haar moeder had geërfd. Ze auditeerde dan ook op achtjarige leeftijd voor VARA’s ‘Kinderen Voor Kinderen’. Zo was eliZe zes jaar lang onderdeel van het succesvolle tv-project en zong op alle jaarlijkse albums mee, waaronder in twee solonummers: ‘Poster’ en ‘Het Tietenlied’.

EliZe boeken

In 2004 veranderde haar wereld totaal, toen een producer haar ontdekte en onderbracht bij het internationaal opererende dancelabel Spinnin’ Records. Zij brachten eliZe in contact met een succesvol Deens producersduo, Peter Hartmann en Jan Langhoff. Deze mannen werkten eerder o.a. voor Aqua, Ace of Base en Ch!pz.

Zangeres boeken

Het daaropvolgende jaar ontving EliZe een nominatie voor een TMF Award in de categorie ‘Beste Vrouwelijke Artiest’. Daarnaast leidde de vierde single ‘Into Your System’ de release in van haar langverwachte debuutalbum ‘In Control’ ‘ volledig geschreven, geproduceerd en opgenomen in Scandinavië.

Boekingen van Elize

Tegelijk met haar succes in Nederland gooide eliZe ook hoge ogen in het buitenland. Zo bereikte haar muziek fans in Duitsland, Frankrijk, België, Polen, Bulgarije en Slovenië. Maar ook buiten Europa werd haar muziek uitgebracht, in landen als Japan, China, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, de Verenigde Staten en Canada. Na 8 jaar in Los Angeles te hebben gewoond, is EliZe weer neergestreken in haar thuisland! EliZe is te boeken met een show inclusief twee danseressen, een dance-act van internationaal niveau!

Direct EliZe boeken? Klik hier voor boekingen van EliZe

EliZe boeken

€2.475,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van EliZe

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset1 persoonPop / Dance€2475,-

Vergelijkbare artiesten

€2.500,-
€2.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand