Kimberly Hennipman boeken

€595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €595,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  NL / Engels / Country / Rock & Roll

Wil jij Kimberly Hennipman boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Kimberly Hennipman. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Kimberly zingt al zo’n 25 jaar, maar is sinds een paar jaar bij het grotere publiek bekend geworden. Dit komt onder andere door het uitbrengen van eigen repertoire op single, waardoor Kimberly opeens bij nationale zenders als RadioNL en Sterren.NL gedraaid werd. Regionaal is Kimberly altijd al een graag gedraaid artieste, zeker in het Noord-Hollandse, waar Kimberly vandaan komt, hoor je haar met regelmaat op de zender.

Biografie Kimberly Hennipman

In 2015 deed Kimberly mee aan het televisie programma ‘Bloed, Zweet en Tranen op SBS6. Helaas koos de jury er niet voor dat ze door mocht naar de finale, maar haar verschijnen op Nationale tv was een feit en bracht haar veel aandacht in de media en airplay op de zenders!Ook tijdens de Regiotoer van RadioNL en TV Oranje kom je Kimberly met regelmaat tegen, met haar frisse en vlotte verschijning weet ze het publiek altijd mee te krijgen en ziet ze haar achterban steeds meer groeien!

Boekingen van Kimberly Hennipman

Begin 2016 stond ze in de line-up van het populaire Mega Piraten Festijn in Heerhugowaard. Met 8000 bezoekers een uitverkochte tent waar de top van Nederland voorbij kwam en Kimberly stond daar maar mooi tussen! Verder is Kimberly ook heel vaak te zien bij kleinschalige, maar niet minder leuke optredens in verzorgingshuizen, verenigingen en besloten feesten als verjaardagen, bruiloften en bedrijfsfeesten. Eigenlijk kan ze overal optreden, haar repertoire is veelzijdig en op elke situatie aan te passen! Kimberly heeft een zwak voor mensen met een beperking en graag treedt ze dan ook op bij het jaarlijkse ‘Dag van je Leven’, voor verstandelijk gehandicapten.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Kimberly Hennipman kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Kimberly Hennipman wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Kimberly Hennipman wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Kimberly Hennipman online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Kimberly Hennipman kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Kimberly Hennipman boeken

Ben jij benieuwd hoe je Kimberly Hennipman kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Kimberly Hennipman boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Kimberly Hennipman

Kimberly Hennipman inhuren

€595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kimberly Hennipman

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonNL / Engels / Country / Rock & Roll€595,-

Vergelijkbare artiesten

€550,-
€695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand