Elske DeWall boeken

Bekend van o.a. “The Passion 2017”
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Akoestisch optreden met gitaar
 • Genre
  Pop / Allround

Wil jij Elske DeWall boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Elske DeWall. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Nadat Else De Walle op negenjarige leeftijd begonnen was met saxofoon spelen, begon ze later ook met zingen. In 2004 begon Elske haar studie op de Academie voor Popcultuur in Leeuwarden. Tijdens haar studie was Elske actief als achtergrondzangeres en trad ze op met haar zus Femke als het duo FeEl. FeEl werd later uitgebreid tot een volledige band met een drummer, bassist, gitarist en een toetsenist.

Biografie Elske DeWall

In 2008 treed Elske op samen met Syb van der Ploeg. Zij neemt ook het nummer ‘Dunsje my de leafde ût’ zingen een Friese vertaling van een nummer van Leonard Cohen. In 2008 tekent Elkse haar eerste platencontract bij Universal Records. In oktober van 2009 komt de debuutsingle ‘Come See The End In Me’ uit onder de artiestennaam Elske DeWall. Begin 2010 komt het debuutalbum ‘Balloon Over Paris’ uit.

Serious Talent op 3FM

Onder andere 3FM DJ Giel Beelen pikt het album en de nummers van Elske op, wat ervoor zorgt dat in 2010 Elske wordt uigeroepen tot Serious Talent. Van het debuutalbum worden de singles ‘A Day Like Today’ en ‘Away From You’ uitgebracht op single.

Boekingen van Elske DeWall

In 2011 gaat Elkse DeWall op tournee langs de Nederlandse theaters met de ‘Chasing The Impossible’ tour. Tijdens de tour is een exclusieve demo met oud en nieuw materiaal te koop. Het nummer ‘Chasing The Impossible’ wordt ook uitgebracht op single en is de voorloper van het tweede album van de zangeres. In 2012 wordt de single ‘This Game’ gebruikt als titelsong voor de RTL4-serie ‘Moordvrouw’. Elske levert ook een bijdrage op het nummer ‘Geef Mij Een Naam’ op het album ‘4 Elemente’ van de 3JS. In mei komt het tweede album ‘Brave’ uit, waarna enkele instore optredens volgen.

Bekende zangeres boeken

In 2017 trad Elske in Leeuwarden op als Maria in het jaarlijkse muziekspektakel The Passion. Ze was een roadtrip in Amerika aan ‘t maken toen ze het nieuws hoorde dat ze voor deze rol gekozen was. “Het voelt als ’n enorm geschenk en een grote kans om deze rol in ‘mijn’ stad te mogen vervullen Tijdens een optreden brengt Elske uiteraard enkele nummers uit The Passion en ‘This Game’ maar ook haar eigen hit ‘Black Water’ en covers van o.a. Beyonce, Alannah Miles, Pink en Sia. Nederland heeft er een nieuwe ster bij….

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Elske DeWall kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Elske DeWall wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Elske DeWall wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Elske DeWall online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Elske DeWall kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Elske DeWall boeken

Ben jij benieuwd hoe je Elske DeWall kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Elske DeWall boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Elske DeWall

Elske DeWall inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Elske DeWall

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Akoestisch optreden met gitaar1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonPop / AllroundOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand