Elske DeWall boeken

Bekend van o.a. “The Passion 2017”
€2.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Akoestisch optreden met gitaar
 • Genre
  Pop / Allround

Wil jij Elske DeWall boeken op jouw party of event? Nadat Else De Walle op negenjarige leeftijd begonnen was met saxofoon spelen, begon ze later ook met zingen. In 2004 begon Elske haar studie op de Academie voor Popcultuur in Leeuwarden. Tijdens haar studie was Elske actief als achtergrondzangeres en trad ze op met haar zus Femke als het duo FeEl. FeEl werd later uitgebreid tot een volledige band met een drummer, bassist, gitarist en een toetsenist.

Elske DeWall boeken

In 2008 treed Elske op samen met Syb van der Ploeg. Zij neemt ook het nummer ‘Dunsje my de leafde ût’ zingen een Friese vertaling van een nummer van Leonard Cohen. In 2008 tekent Elkse haar eerste platencontract bij Universal Records. In oktober van 2009 komt de debuutsingle ‘Come See The End In Me’ uit onder de artiestennaam Elske DeWall. Begin 2010 komt het debuutalbum ‘Balloon Over Paris’ uit.

Serious Talent op 3FM

Onder andere 3FM DJ Giel Beelen pikt het album en de nummers van Elske op, wat ervoor zorgt dat in 2010 Elske wordt uigeroepen tot Serious Talent. Van het debuutalbum worden de singles ‘A Day Like Today’ en ‘Away From You’ uitgebracht op single.

Boekingen van Elske DeWall

In 2011 gaat Elkse DeWall op tournee langs de Nederlandse theaters met de ‘Chasing The Impossible’ tour. Tijdens de tour is een exclusieve demo met oud en nieuw materiaal te koop. Het nummer ‘Chasing The Impossible’ wordt ook uitgebracht op single en is de voorloper van het tweede album van de zangeres. In 2012 wordt de single ‘This Game’ gebruikt als titelsong voor de RTL4-serie ‘Moordvrouw’. Elske levert ook een bijdrage op het nummer ‘Geef Mij Een Naam’ op het album ‘4 Elemente’ van de 3JS. In mei komt het tweede album ‘Brave’ uit, waarna enkele instore optredens volgen.

Bekende zangeres boeken

In 2017 trad Elske in Leeuwarden op als Maria in het jaarlijkse muziekspektakel The Passion. Ze was een roadtrip in Amerika aan ‘t maken toen ze het nieuws hoorde dat ze voor deze rol gekozen was. “Het voelt als ’n enorm geschenk en een grote kans om deze rol in ‘mijn’ stad te mogen vervullen Tijdens een optreden brengt Elske uiteraard enkele nummers uit The Passion en ‘This Game’ maar ook haar eigen hit ‘Black Water’ en covers van o.a. Beyonce, Alannah Miles, Pink en Sia. Nederland heeft er een nieuwe ster bij….

Direct Elske DeWall boeken? Klik hier voor boekingen van Elske DeWall

Elske DeWall boeken

€2.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Elske DeWall

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Akoestisch optreden met gitaar1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonPop / Allround€2995,-

Vergelijkbare artiesten

€2.975,-
€2.750,-
€2.975,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand