Edwin Evers Band boeken

* Live act * Duur: 1 x 90 minuten * Geluid exclusief * Bezetting: 11 personen * Genre: Allround 70's/80/s/90's * Tegen meerprijs te boeken met geluid

€18.500,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

De Edwin Evers Band komt voor het eerst bij elkaar voor de presentatie van de CD van het radioprogramma 'Evers Staat Op'. De band, die uitsluitend bestaat uit topmusici en waar Edwin Evers zelf achter de drums plaats neemt,wordt met groot enthousiamse ontvangen door het publiek. Vanaf dat moment is De Edwin Evers Band een feit!

Edwin Evers Band boeken

De beste muzikanten van Nederland, onder leiding van Edwin Evers, geven een onvergetelijk optreden vol met bekende hits. De band speelt hits uit de jaren '70, '80 & '90. Naast dat De Edwin Evers Band veelvuldig geboekt wordt voor (bedrijfs-) feesten & events zie je ze regelmatig terug in televisie programma's zoals 'De Grootste Bingo Show Ooit' & 'The Voice of Holland'. Daarnaast begeleidt de band al jaren Gerard Joling bij zijn concerten en zijn ze de vaste band van 'Live38 XXL' en 'Helden van Amstel'.

Boekingen van de Edwin Evers Band

De Edwin Evers Band is inmiddels uitgegroeid tot een begrip en vele artiesten willen graag samenwerken met deze topmusici.

Direct de Edwin Evers Band huren? Klik hier voor boekingen van de Edwin Evers Band

Video afspelen

Edwin Evers Band boeken

€18.500,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Geen vergelijkbare artiesten gevonden