Eddy Walsh boeken

Bekend van o.a. ‘Zijn Het Je Ogen (Feestversie)’
€950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €950,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Feest / Nederlandstalig

Wil jij Eddy Walsh boeken op jouw feest of event? Eddy Walsh, één van de vaste zangers van Café Bolle Jan in Amsterdam. Zingt veel Nederlandstalige covers, maar ook Engelse hits, Rock ’n Roll en andere muzieksoorten zijn geen probleem.

Eddy Walsh boeken

Deze top entertainer zet binnen een mum van tijd de hele hut op z`n kop. Hij heeft de kroegenhit : ‘Naar m`n zin’ uitgebracht en met de single ‘Zijn het je ogen’ had hij een top 100 notering. Nu is de single ‘Op m`n Perzisch tapijt’ uit. Weer een echte zomer knaller en ook een top 100 notering voor deze vrolijke plaat.

Vooral doorgaan!

Als Eddy 14 jaar is, laat presentator Jacques d’Ancona bij een karaoke Firatoshow in Amsterdam waaraan Eddy deelneemt, weten veel in zijn showbizz-verrichtingen te zien. Het advies is vooral in het vak door te gaan. Zo gezegd, zo gedaan; begin februari 2001 verschijnt zijn eerste single “Naar mijn zin“. In samenwerking met DJ Maurice van de Skihut brengt hij een uptempo versie van het Koos Alberts nummer “Zijn het je ogen” uit. Dit nummer beland in de Mega Top 100 en hoog in de Nederlandstalige Top20.

Boekingen van Eddy Walsh

Door de successen wordt Walsh gevraagd in het voorprogramma van Rene Froger tijdens de ArenA concerten in 2004. Hij treedt hier op voor een volle Amsterdam ArenA. Daarnaast treed Eddy vaak op in het café van de ouders van Rene Froger, Bolle Jan. Hier ontwikkelt hij ook de Bolle Jan Show die door het land toert. Hij is een echte entertainer en weet in no-time het publiek in de polonaise te laten lopen.

Direct Eddy Walsh boeken? Klik hier voor boekingen van Eddy Walsh

Eddy Walsh boeken

€950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Eddy Walsh

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonFeest / Nederlandstalig€950,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand