Dutch Michael Jackson boeken

Gage is exclusief (eventuele) reiskosten
€1.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1950,-
 • Duur
  1 x 25-30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Playback/dance act
 • Genre
  Michael Jackson Tribute

Wil jij Dutch Michael Jackson boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Dutch Michael Jackson. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De King of Pop is terug! Michael Jackson als een tribute act is een garantie voor succes en zeker met de show van Nelson! Nelson geeft al meer dan 30 jaar de Nederlandse Michael Jackson Tribute Show en is daarom een graag geziene act als Micheal Jackson imitator. Hij reisde met zijn act door heel Europa tijdens de History Tour van de echte Michael in 1996-1997. Nelson heeft in de loop der jaren aan verschillende MJ-albumpromoties meegewerkt

Biografie Dutch Michael Jackson

Nelson geeft een Michael Jackson Tribute Show vol vuur en dynamiek. Wisseling van kleding & spectaculaire dansen geeft een geweldig spektakel voor uw event of feest. In een snel tempo volgen de bekende hits elkaar op. Bij ieder nummer draagt de Dutch Michael Jackson de spectaculaire kostuums die de echte Michael Jackson in zijn videoclips en concerten droeg.

Boekingen van Dutch Michael Jackson

Nelson is al van kinds af aan fan en is op zijn 10e mee gaan doen met playbackshows. Zijn Michael Jackson hobby, dansen en kleding ontwerpen, groeide uit tot het verzorgen van vele optredens voor publiek op bruiloften, bedrijfsfeesten Maar ook voor nationale zenders zoals o.a. De Wereld Draait Door van VARA, Jeugdjournaal van NOS, BNN TV + Radio, Funx radio, Radio 538, etc. In 1997 is Nelson door de Nederlandse MJ Fanclub TLC (The Legend Continues) verkozen tot beste Michael Jackson Act.

Flitsende act

De flitsende playback act en verbluffende dansshow van 1 x 25/30 minuten met bekende hits is speciaal gemixed. De kleding is handgemaakt en exclusief. De nodige glitter & glamour benadrukt de fantatische stage personality van Nelson Jackson. Kortom een tribute show die u absoluut gezien moet hebben! boek deze mj nu op.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Dutch Michael Jackson kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Dutch Michael Jackson wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Dutch Michael Jackson wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Dutch Michael Jackson online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Dutch Michael Jackson kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Dutch Michael Jackson boeken

Ben jij benieuwd hoe je Dutch Michael Jackson kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Dutch Michael Jackson boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Dutch Michael Jackson

Dutch Michael Jackson inhuren

€1.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Dutch Michael Jackson

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Playback/dance act1 x 25-30 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonMichael Jackson Tribute€1950,-

Vergelijkbare artiesten

€2.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand