Driven boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2950,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow < 500p
 • Genre
  Allround / Feest

Wil jij Driven boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Driven. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Driven, misschien wel één van Nederlands populairste coverbands, is absoluut uniek! Met een parel van een zangeres en een solide zanger/toetsenist staat de frontsectie stevig als een huis! De strakke, tevens allen zingende instrumenten-sectie zorgt voor een stevige basis waardoor de band loopt als een sneltrein! Het resultaat: een kwalitatief hoogstaande muzikale beleving!

Biografie Driven

Naast het enorm hoge niveau en het enthousiasme op het podium staat Driven bekend om haar spontaniteit en grote entertainment gehalte. Uniek is de hoeveelheid interactie met het publiek en de flexibiliteit door het enorm brede repertoire. Al deze kenmerken maken dat Driven al vele jaren een zeer gerespecteerde band is in het cover-circuit! Bovendien is de band en haar crew uiterst meedenkend en flexibel in de omgang en dus een genot om mee te werken!

Coverband boeken

De muzikanten van Driven hebben hun sporen ruimschoots verdiend. De ruime ervaring van de bandleden resulteert in een geoliede machine die enorm divers is in haar mogelijkheden. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, bruiloft, kermis, studentenfeest, festival, feesttent, pleinfeest, jaarmarkt of internationale militaire basis; Driven draait haar hand nergens meer voor om. Driven past wérkelijk in élk plaatje!

Boekingen van Driven

Waar veel coverbands achterblijven in het onderdeel entertainment, weet Driven dat de basis van een geslaagde feestavond méér is dan alleen live-muziek. Iedereen die Driven ooit heeft mogen aanschouwen zal beamen dat je wordt meegesleurd in een indrukwekkende baan rond de wereld van entertainment en interactie. Spontane improvisaties, gastoptredens, (heel) veel verzoekjes en zeker zoveel humor zijn de ingrediënten waarmee Driven iedere avond zalen op zijn kop zet. In een mum van tijd weet Driven de zaal en het publiek te “lezen” en haar performance en repertoire aan de situatie aan te passen. Het gevolg:…. een gegarandeerd onvergetelijke en unieke avond, voor zowel jong als oud.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Driven kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Driven wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Driven wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Driven online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Driven kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Driven boeken

Ben jij benieuwd hoe je Driven kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Driven boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Driven

Driven inhuren

€2.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Driven

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow < 500p3 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenAllround / Feest€2950,-
Live bandshow > 500p3 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenAllround€3350,-
Live bandshow3 x 45 minuteninclusief tot 500 personen + SFX5 personenAllround€3350,-
Live bandshow3 x 45 minuteninclusief tot 1000 personen5 personenAllround€3750,-

Vergelijkbare artiesten

€2.995,-
€3.095,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand