Driven boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2950,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow < 500p
 • Genre
  Allround / Feest

Wil jij coverband Driven boeken voor een optreden op jouw feest of evenement? Driven, misschien wel één van Nederlands populairste coverbands, is absoluut uniek! Met een parel van een zangeres en een solide zanger/toetsenist staat de frontsectie stevig als een huis! De strakke, tevens allen zingende instrumenten-sectie zorgt voor een stevige basis waardoor de band loopt als een sneltrein! Het resultaat: een kwalitatief hoogstaande muzikale beleving!

Driven boeken

Naast het enorm hoge niveau en het enthousiasme op het podium staat Driven bekend om haar spontaniteit en grote entertainment gehalte. Uniek is de hoeveelheid interactie met het publiek en de flexibiliteit door het enorm brede repertoire. Al deze kenmerken maken dat Driven al vele jaren een zeer gerespecteerde band is in het cover-circuit! Bovendien is de band en haar crew uiterst meedenkend en flexibel in de omgang en dus een genot om mee te werken!

Coverband boeken

De muzikanten van Driven hebben hun sporen ruimschoots verdiend. De ruime ervaring van de bandleden resulteert in een geoliede machine die enorm divers is in haar mogelijkheden. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, bruiloft, kermis, studentenfeest, festival, feesttent, pleinfeest, jaarmarkt of internationale militaire basis; Driven draait haar hand nergens meer voor om. Driven past wérkelijk in élk plaatje!

Boekingen van Driven

Waar veel coverbands achterblijven in het onderdeel entertainment, weet Driven dat de basis van een geslaagde feestavond méér is dan alleen live-muziek. Iedereen die Driven ooit heeft mogen aanschouwen zal beamen dat je wordt meegesleurd in een indrukwekkende baan rond de wereld van entertainment en interactie. Spontane improvisaties, gastoptredens, (heel) veel verzoekjes en zeker zoveel humor zijn de ingrediënten waarmee Driven iedere avond zalen op zijn kop zet. In een mum van tijd weet Driven de zaal en het publiek te “lezen” en haar performance en repertoire aan de situatie aan te passen. Het gevolg:…. een gegarandeerd onvergetelijke en unieke avond, voor zowel jong als oud

Direct Driven boeken? Klik hier voor boekingen van Driven

Driven boeken

€2.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Driven

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow < 500p3 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenAllround / Feest€2950,-
Live bandshow > 500p3 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenAllround€3350,-
Live bandshow3 x 45 minuteninclusief tot 500 personen + SFX5 personenAllround€3350,-
Live bandshow3 x 45 minuteninclusief tot 1000 personen5 personenAllround€3750,-

Vergelijkbare artiesten

€2.995,-
€2.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand