Driven boeken

Incl. geluid <500p: € 2.550,- / <1000p: € 2.750,-
€2.350,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2350,-
 • Duur
  3-4 sets in overleg
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Coverband
 • Genre
  Allround / Feest

Driven, misschien wel één van Nederlands populairste coverbands, is absoluut uniek! Met een dijk van een zangeres en een zanger/toetsenist staat de frontsectie stevig als een huis! De strakke, tevens allen zingende instrumenten-sectie zorgt voor een solide basis waardoor de band loopt als een trein! Het resultaat: een kwalitatief hoogstaande muzikale beleving!

Driven boeken

Naast het hoge niveau en de spontaniteit op het podium staat Driven bekend om haar enorme enthousiasme en hoge entertainment gehalte. Uniek is de hoeveelheid interactie met het publiek en de flexibiliteit in het enorm brede repertoire. Al deze kenmerken maken dat Driven al vele jaren een zeer gerespecteerde band is in het cover-circuit! Bovendien is de band en haar crew uiterst meedenkend en flexibel in de omgang, en dus een genot om mee te werken! De muzikanten van Driven hebben hun sporen ruimschoots verdiend. De ruime ervaring van de bandleden resulteert in een geoliede machine die enorm divers is in haar mogelijkheden. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft, kermis, studentenfeest, festival, feesttent, pleinfeest, jaarmarkt of een militaire basis; Driven draait haar hand nergens meer voor om. Zelfs een dinershow, receptie of huwelijksceremonie past binnen de mogelijkheden. Driven past wérkelijk in élk plaatje!

Boekingen van Driven

Waar veel coverbands achterblijven in het onderdeel entertainment, weet Driven dat de basis van een geslaagde feestavond méér is dan alleen live-muziek. Iedereen die Driven ooit heeft mogen aanschouwen zal beamen dat je wordt meegesleurd in een indrukwekkende baan rond de wereld van entertainment en interactie. Spontane improvisaties, gastoptredens, (heel) veel verzoekjes en zeker zoveel humor zijn de ingrediënten waarmee Driven iedere avond zalen op zijn kop zet. In een mum van tijd weet Driven de zaal en het publiek te “lezen” en haar performance en repertoire aan de situatie aan te passen. Het gevolg:…. een gegarandeerd onvergetelijke en unieke avond, voor jong én oud!

Direct Driven huren? Klik hier voor boekingen van Driven

Driven boeken

€2.350,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Driven

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Coverband3-4 sets in overlegexclusief, betreft inprikgage5 personenAllround / Feest€2350,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.495,-
€1.950,-