Douwe Bob boeken

Bekend van o.a. ‘Beste Zangers 2023’
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Solo / Duo / Live bandshow
 • Genre
  Pop / Rock 'n Roll

Wil jij Douwe Bob boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Douwe Bob. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Douwe ‘Bob’ Posthuma is een geboren en getogen Amsterdammer. Op zijn zesde krijgt hij zijn eerste pianoles en als hij veertien jaar oud is, voegt hij hier gitaar en zang aan toe. Het maken van muziek leert Douwe van zijn vader, Simon Posthuma, die deel uitmaakte van de kunstenaarsgroep ‘The Fool’ en ontwerpen maakte voor onder andere The Beatles. Zijn moeder was actief als danseres.

Biografie Douwe Bob

In eerste instantie speelt Douwe vooral klassieke muziek, maar al snel maakt hij de overstap naar jazz. Daarna begint hij zich volledig op een carrière als singer-songwriter te richten en begint hij aan zijn eerste album. Daarin hoopt hij vooral zijn eigen, country-achtige stijl en manier van schrijven naar voren te kunnen brengen. Hij wil zijn eigen muziek kunnen maken en kan zich geen leven voorstellen zonder het schrijven van zijn eigen teksten. Een zo groot mogelijk publiek bereiken, dat is het doel dat Douwe probeert na te streven.

Zanger boeken

Daarom geeft hij zich in 2012 op voor het VARA/BNN-programma De beste singer-songwriter van Nederland. In de eerste ronde maakt hij direct indruk. Aan het einde van de rit wordt hij door presentator Giel en zijn muzikale vrienden tot winnaar van het programma gekroond.

Boekingen van Douwe Bob

Direct na het winnen van De beste singer-songwriter van Nederland brengt Douwe Bob zijn eerste single uit: ‘Multicoloured Angels’. Hij schrijft het nummer in opdracht van het programma voor zijn vader, die zijn muzikale steun en toeverlaat is. Voor de studioversie van de track wordt de hulp ingeschakeld van muzikanten uit de band van Tim Knol, die ook een grote rol speelden in de tv-show van Giel.

Nieuwe muziek

Het debuutalbum Born In A Storm verschijnt in mei 2013. Op 15 mei 2015 brengt Douwe Bob zijn tweede plaat uit: Pass It On, een album met een boodschap. In januari 2015 brengt Douwe Bob een single uit met Anouk, ‘Hold Me’. Het nummer wordt een hit en is nog maar een voorloper van wat er nog meer op het menu staat: ook de singles ‘Sweet Sunshine’ en ‘The News’ slaan keihard aan. Daarnaast maakt hij bekend dat hij Nederland zal vertegenwoordigen voor het Eurovisie Songfestival 2016. Alsof dat nog niet genoeg is zet Douwe Bob Paradiso op z’n kop tijdens het 50 Jaar 3FM Feest. In 2023 lanceert Douwe Bob zijn single ‘This World is Our Home’, die ook te horen is in de commercial van D-Reizen, en zit hij in het programma ‘Beste Zangers‘. in 2024 komt er een nieuw album en gaat hij een clubtour doen.

Boekingsmogelijkheden

Singer-songwriter Douwe Bob boeken kan vanaf nú voor besloten evenementen. Voor jouw event heeft hij een speciale rock ’n roll evergreen set samengesteld met o.a. klassiekers van Chuck Berry, Jerry Lee Lewis en Elvis Presley. Zowel in solo/duo bezetting als met volledige band te boeken.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Douwe Bob kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Douwe Bob wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Douwe Bob wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Douwe Bob online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Douwe Bob kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Douwe Bob boeken

Ben jij benieuwd hoe je Douwe Bob kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Douwe Bob boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Douwe Bob

Douwe Bob inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Douwe Bob

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Solo / Duo / Live bandshow1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek5 personenPop / Rock 'n RollOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand