Kenny B boeken

Bekend van o.a. “Parijs”
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  NL / Pop

Kenny B boeken? Met ruim tien nummer 1-hits was Kenny B al jaren een begrip in Suriname, maar in Nederland maakten we in 2015 kennis met hem door zijn megahit ‘Parijs’. Deze single is inmiddels al meer dan 34 miljoen keer gestreamd en ruim 36 miljoen keer bekeken op YouTube. Het nummer stond maar liefst 7 weken lang op nummer 1 in de Single Top 100, was de Alarmschijf en ontving 7 keer platina! Met ‘Parijs’ wist Kenny B als eerste Nederlandse artiest een miljoen Spotify-streams in een week te scoren. De boekingen van Kenny B gingen door het dak!

Kenny B boeken

Maar hierbij blijft het niet. Ook het album ‘Kenny B’, met daarop o.a. de singles ‘Parijs’ en ‘Als Je Gaat’ is een succes en bereikt de gouden status. Een jaar later brengt Kenny B het nummer ‘Let’s Go’ uit samen met Ali B en Brace waarvoor hij een dubbel platina award in ontvangst mocht nemen en wat het aantal boekingen van Kenny B enorm stimuleerde.

Succesvolle tour

Een succesvolle tour kon natuurlijk niet uitblijven, van clubs tot televisieprogramma’s tot verschillende festivals als Zwarte Cross, Lowlands, Noorderslag, Dutch Valley en het jaarlijkse Bevrijdingsfestival. Iedereen wilde Kenny B boeken.

Boekingen van Kenny B

Begin 2019 verscheen het album ‘Hoe Dan Ook’ met daarop o.a. samenwerkingen met Diggy Dex en Trijntje Oosterhuis. Een optreden van Kenny B staat garant voor een zomers gevoel dankzij zijn eigen repertoire en covers van o.a. zijn grote held Bob Marley.

Direct Kenny B boeken? Klik hier voor boekingen van Kenny B

Kenny B boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kenny B

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNL / PopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand