Dotan boeken - Bekendeartiestboeken.nl

Dotan boeken

  • Live-act
  • Duur: vanaf 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Bezetting: 2 personen
  • Genre: eigen repertoire
  • RICHTGAGE: boven € 25.000,-

Met een autobiografisch studioalbum getiteld ‘7 Layers’ en een tour door het land, is de Amsterdamse singer-songwriter Dotan terug. Het album is op vrijdag 31 januari uitkomen en werd op woensdag 29 januari 2014 gepresenteerd in een uitverkochte grote zaal van Paradiso.

Dotan boeken

Het geluid van het nieuwe album valt te omschrijven als dynamisch, rauw, intens en soms dreigend. Leegte wordt opgevolgd door een explosie, akoestische kleine liedjes worden afgewisseld met grootse liedjes, maar centraal blijft de akoestische gitaar en de stem van Dotan. Na een intensieve samenwerking met Chris Bond (Ben Howard, Monica Heldal) in het zuidelijke puntje van Devon in Engeland, besloot Dotan om de productie van het album zelf op zich te nemen.

Boekingen van Dotan

“De visie voor het geluid van de plaat was duidelijk geworden en die had ik eigenlijk al vanaf het moment dat ik de liedjes schreef. Ik wist heel goed wat ik wilde met de liedjes, maar had nog nooit een productie van een album gedaan. Ik heb bevriende muzikanten gebeld, een maand lang een studio gehuurd en de rest gewoon afgemaakt in mijn eigen woonkamertje in hartje Amsterdam. Als je goed luistert hoor je zelfs de mensen op straat en de tram die voorbij rijdt”.Daarnaast speelt de zee een belangrijke rol op de plaat.

Direct Dotan huren? Klik hier voor boekingen van Dotan

 

 


Toon meer