Donny Roelvink boeken - Bekendeartiestboeken.nl

Donny Roelvink boeken

  • Meet & Greet
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Celebrity

Donny Roelvink staat te trappelen om het land in te gaan met zijn eigen live show! Naast werkzaamheden als model, acteur en tv ster, zit performen voor publiek toch ook bij Donny in het bloed. Dit jaar bracht de jongste Roelvink telg zijn eerste tracks ‘Auditie’ en ‘Spijt Schat’ uit en werkt hij momenteel aan nieuwe muziek die op korte termijn uit zal gaan komen.

Donny Roelvink boeken

Donny was het afgelopen jaar veelvuldig op TV. Zo was hij onder andere te zien in Expeditie Robinson en Temptation VIPS en realityserie De Roelvinkjes. Ook is hij online actief op YouTube samen met broer Dave Roelvink en op Instagram (ruim 350K volgers!) geeft Donny je dagelijks een kijkje in zijn drukke en sportieve leven. En vanaf nu zal Donny dus ook het land in gaan met eigen shows!

Boekingen van Donny Roelvink

Donny is beschikbaar voor optredens en kan vanaf heden geboekt worden voor een show van 1 x 15 minuten in combinatie met een Meet & Greet van 1 x 15 minuten. Totaal dus circa 1 x 30 minuten. Hij zingt zijn eigen nummers en wordt begeleid door een DJ/MC.

Direct Donny Roelvink hurenKlik hier voor boekingen van Donny Roelvink


Toon meer