Donny Roelvink boeken

Bekend van De Roelvinkjes
€2.000,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  €2000,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  Exclusief en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Live show + meet & greet
 • Genre
  Urban

Donny Roelvink werd geboren in Amsterdam, hij is een zoon van volkszanger Dries Roelvink. In het gezin is Donny de jongste, hij heeft nog een oudere zus en een oudere broer, Dave Roelvink. Donny Roelvink verscheen als kind voor het eerst op de televisie in het programma Kinderen Dansen op het IJs. Waar hij samen met zijn schaatspartner Niki Wories het tot de finale wist te schoppen. En deze vervolgens te winnen.

Donny Roelvink boeken

Anno 2019 staat Donny Roelvink staat te trappelen om het land in te gaan met zijn eigen live show! Naast werkzaamheden als model, acteur en tv ster, zit performen voor publiek toch ook bij Donny in het bloed. Dit jaar bracht de jongste Roelvink telg zijn eerste tracks ‘Auditie’ en ‘Spijt Schat’ uit en werkt hij momenteel aan nieuwe muziek die op korte termijn uit zal gaan komen.

Boekingen van Donny Roelvink

Donny was het afgelopen jaar veelvuldig op TV. Zo was hij onder andere te zien in Expeditie Robinson en Temptation VIPS en realityserie De Roelvinkjes. Ook is hij online actief op YouTube samen met broer Dave Roelvink en op Instagram (ruim 350K volgers!) geeft Donny je dagelijks een kijkje in zijn drukke en sportieve leven. Donny is beschikbaar voor optredens en kan vanaf heden geboekt worden voor een show van 1 x 15 minuten in combinatie met een Meet & Greet van 1 x 15 minuten. Totaal dus circa 1 x 30 minuten. Hij zingt zijn eigen nummers en wordt begeleid door een DJ/MC.

Direct Donny Roelvink huren? Klik hier voor boekingen van Donny Roelvink

Donny Roelvink boeken

€2.000,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Donny Roelvink

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optreden Duur Geluid Bezetting Genre Prijs
Live show + meet & greet1 x 30 minutenExclusief en techniek2 personenUrban€2000,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.450,-
€1.975,-
€1.295,-