Otto Wunderbar boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€1.895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1895,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Combi DJ/Live act (nov-sept)
 • Genre
  Oktoberfest / Apres-Ski / Schlager

Wil jij Otto Wunderbar boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Otto Wunderbar. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

KEIN OTTO ? KEIN PART Y!! Dat kun je wel zeggen ja! Otto Wunderbar is de meest geboekte Oktoberfeest en Après Ski DJ van Nederland en staat garant voor PARTY OHNE ENDE!

Biografie Otto Wunderbar

Ooit begonnen als Oktoberfeest act maar inmiddels uitgegroeid tot veel meer dan dat. Hij is de koning van de Après Ski, Doctorandus Oktoberfeest, Prins Carnaval en Chef du Festival.Otto is een feestsensatie die ieder event omver weet te blazen met een overdosis aan feest.

Oktoberfest DJ boeken

Otto draait, zingt, danst, sjanst en weet zowel nationaal als internationaal iedere locatie om te toveren tot een waar Partyparadijs.

Boekingen van Otto Wunderbar

Verwacht een set vol met de allerbeste partyknallers aus der Heimat, eigen hitjes en alles met de stempel ‘party‘ van ver daar buiten. Singen sie mit… WUNDERBAR, WUNDERBAR…!!!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Otto Wunderbar kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Otto Wunderbar wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Otto Wunderbar wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Otto Wunderbar online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Otto Wunderbar kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Otto Wunderbar boeken

Ben jij benieuwd hoe je Otto Wunderbar kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Otto Wunderbar boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Otto Wunderbar

Otto Wunderbar inhuren

€1.895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Otto Wunderbar

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Combi DJ/Live act (nov-sept)1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonOktoberfest / Apres-Ski / Schlager€1895,-
Combi DJ/Live act (27-09 tm 01-11-2024)1 x 45 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonOktoberfest / Apres-Ski / Schlager€2495,-

Vergelijkbare artiesten

€1.595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand