The Prophet boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Hardstyle / Hardcore

Dov J. Elkabas (Amsterdam, 5 november 1968) is een Nederlandse dj die op veel hardcorefeesten/hardstylefeesten draait onder de artiestennaam The Prophet. Hij is ook bekend onder de naam The Masochist en vroeger onder de naam Akhnaton.

The Prophet boeken

Dov Elkabas begon met draaien in 1983, nadat hij in Het Nijlpaardenhuis een feest bezocht. Hij kocht zijn eigen draaitafels en begon te experimenteren. Hij begon op een aantal feesten onder de naam Akhnaton te draaien. In 1991 begon hij The Dreamteam samen met DJ Dano, Buzz Fuzz en Gizmo. Deze groep stoomde de wereld klaar voor de toen nog vrij onbekende gabber en hardcore. Later begon hij zich echter meer richting hardstyle en andere stijlen te richten, zo veranderde hij zijn muziek voornamelijk naar 150 Bpm (beats per minute.)

Boekingen van The Prophet

Tegenwoordig heeft hij zijn eigen platenlabel: Scantraxx Recordz. Op het moment draait The Prophet het liefst rave, hardcore, hardstyle, club en progressive. Sinds 2003 draait Jochem Middelveld (ook bekend als DJ Damage) onder de naam The Masochist.

Direct The Prophet huren? Klik hier voor boekingen van The Prophet

The Prophet boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Prophet

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief1 persoonHardstyle / HardcoreOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand