The Prophet boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Hardstyle / Hardcore

Wil jij The Prophet boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van The Prophet. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Dov J. Elkabas (Amsterdam, 5 november 1968) is een Nederlandse dj die op veel hardcorefeesten/hardstylefeesten draait onder de artiestennaam The Prophet. Hij is ook bekend onder de naam The Masochist en vroeger onder de naam Akhnaton.

Biografie The Prophet

Dov Elkabas begon met draaien in 1983, nadat hij in Het Nijlpaardenhuis een feest bezocht. Hij kocht zijn eigen draaitafels en begon te experimenteren. Hij begon op een aantal feesten onder de naam Akhnaton te draaien. In 1991 begon hij The Dreamteam samen met DJ Dano, Buzz Fuzz en Gizmo. Deze groep stoomde de wereld klaar voor de toen nog vrij onbekende gabber en hardcore. Later begon hij zich echter meer richting hardstyle en andere stijlen te richten, zo veranderde hij zijn muziek voornamelijk naar 150 Bpm (beats per minute.)

Boekingen van The Prophet

Tegenwoordig heeft hij zijn eigen platenlabel: Scantraxx Recordz. Op het moment draait The Prophet het liefst rave, hardcore, hardstyle, club en progressive. Sinds 2003 draait Jochem Middelveld (ook bekend als DJ Damage) onder de naam The Masochist.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig The Prophet kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je The Prophet wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van The Prophet wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij The Prophet online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van The Prophet kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

The Prophet boeken

Ben jij benieuwd hoe je The Prophet kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct The Prophet boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van The Prophet

The Prophet inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Prophet

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonHardstyle / HardcoreOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand