DJ Rubin boeken

Maakt ieder feestje tot een FEEST!
€795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €795,-
 • Duur
  5 uur aaneengesloten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Allround Feest DJ
 • Genre
  Allround

Wil jij DJ Rubin boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van DJ Rubin. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Op 8 Mei 1992 kwam DJ Rubin ter wereld in Oosterhout. Muziek zat er al van kinds af aan in en hij was dus ook altijd met muziek bezig.

Biografie DJ Rubin

Begonnen op zijn 9de bij de lokale voetbalclub. Het werd steeds meer. Op zijn 14de kreeg Rubin boekingen in Westendorf Oostenrijk, bij de Wunderbar. Vanuit daaruit is het balletje gaan rollen en is hij gaan produceren en draaien.

Feestdj boeken

11 jaar geleden maakte hij een liedje genaamd “de jaankende hond”. Wat als geintje is begonnen bij een cafe in Oosterhout. Nu 11 jaar later opgepikt door landelijke radio en omgetoverd tot “CIAO DE BACO”. Een dikke hit kunnen we wel zeggen!

Boekingen van DJ Rubin

Rubin staat bekend als een echte allround DJ en weet binnen no-time het publiek naar zijn hand te draaien. Festivals, bruiloften, discotheken. Rubin is overal een graag geziene DJ die ieder feestje tot een FEEST maakt!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig DJ Rubin kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je DJ Rubin wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van DJ Rubin wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij DJ Rubin online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van DJ Rubin kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

DJ Rubin boeken

Ben jij benieuwd hoe je DJ Rubin kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct DJ Rubin boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van DJ Rubin

DJ Rubin inhuren

€795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Rubin

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Allround Feest DJ5 uur aaneengeslotenexclusief geluid en techniek1 persoonAllround€795,-

Vergelijkbare artiesten

€750,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand