DJ Die Ene Sjors boeken

Energieke Brabantse DJ
€750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €750,-
 • Duur
  max. 5 uur aaneengesloten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Allround Feest DJ
 • Genre
  Allround / Feest

Wil jij DJ Die Ene Sjors boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van DJ Die Ene Sjors. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Deze energieke Brabantse DJ zet jouw huiskamer, feestzaal, bruiloft of festival tent volledig op zijn kop.

Biografie DJ Die Ene Sjors

Met zijn mega muziekcollectie bestaande uit 80’s/90’s tot fout & uptempo tracks, brengt Sjors binnen no-time 100% feest!

Feest DJ boeken

Bewapend met zijn microfoon weet deze galante gastheer je volledig in te pakken én hierdoor de juiste interactie te creëren. Slechts een optreden van één uurtje? Nee hoor! Met zijn flinke dosis aan energie weet hij urenlang het publiek perfect te vermaken.

Boekingen van DJ Die Ene Sjors

Die Ene Sjors is dan ook geen onbekende meer te noemen. Je kan hem al zijn tegengekomen op Paaspop en de Mega Outdoor Carnavals Party. Van Litouwen tot ‘t Plein, voor een feestje moet je bij Die Ene Sjors zijn!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig DJ Die Ene Sjors kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je DJ Die Ene Sjors wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van DJ Die Ene Sjors wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij DJ Die Ene Sjors online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van DJ Die Ene Sjors kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

DJ Die Ene Sjors boeken

Ben jij benieuwd hoe je DJ Die Ene Sjors kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct DJ Die Ene Sjors boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van DJ Die Ene Sjors

DJ Die Ene Sjors inhuren

€750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Die Ene Sjors

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Allround Feest DJmax. 5 uur aaneengeslotenexclusief geluid en techniek1 persoonAllround / Feest€750,-

Vergelijkbare artiesten

€895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand