DJ Peran boeken

Zeer populair in de jaren 90
€1.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1250,-
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Populaire house-DJ
 • Genre
  House / Club

Wil jij DJ Peran boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van DJ Peran. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Dj Peran is terug op tournee in 2020 en is het best bekend van zijn house classics gemixed met de sound van vandaag. Hij heeft gewerkt met vele internationale en Nederlandse artiesten voor verscheidene studio projecten, Is regelmatig gevraagd om songs op te nemen met o.a. Nicky Romero, R3hab, Dj Jean, en vele anderen op labels zoals Spinnin Records en Tiesto’s Musical Freedom label. Ook met verschillende projecten zijn er officiele dance remixen gedaan voor bekende artiesten zoals Christina Aquilera, Taylor Swift, Usher, Enrique Iglesias, Marcel woods, en meer.

Biografie DJ Peran

Door veel tijd door te brengen in de studio maakte dat hem de enige Nederlandse DJ uit Amsterdam die ooit een nummer 1 hit wist te scoren in Amerika, geschreven en geproduceerd. Hij doet daarbij veel DJ tournee’s over de wereld, zoals in Japan, Amerika, China , Brazilie, Afrika, italie,. Polen, Groot Britanie, Spanje, en nog andere landen. Zijn herkenbare aanstekelijke sound tijdens feesten gecombineerd met house classics maakt hem een graag geziene gast op allerlei events , waaronder zelfs Europese festivals van 50.000+ of groter. Grote of kleine feesten , elke avond is een succes te noemen dankzij de goede sfeer met herkenbare House classics.

Boekingen van DJ Peran

Verder staan veel nieuwe plaat releases gepland in 2020, en nieuwe shows worden binnenkort aangekondigd , het gaat een goed en heet jaar worden ! Peran zal tijdens deze shows vooral de grootste House-classics uit de 90’s laten horen. Maar ook voor een goede club set draait hij zijn hand niet voor om.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig DJ Peran kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je DJ Peran wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van DJ Peran wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij DJ Peran online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van DJ Peran kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

DJ Peran boeken

Ben jij benieuwd hoe je DJ Peran kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct DJ Peran boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van DJ Peran

DJ Peran inhuren

€1.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Peran

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Populaire house-DJ1 x 90 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonHouse / Club€1250,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand