DJ Peran boeken

Zeer populair in de jaren 90
€1.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1250,-
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  Exclusief en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Populaire house-DJ
 • Genre
  House / Club

Dj Peran is terug op tournee in 2020 en is het best bekend van zijn house classics gemixed met de sound van vandaag. Hij heeft gewerkt met vele internationale en Nederlandse artiesten voor verscheidene studio projecten, Is regelmatig gevraagd om songs op te nemen met o.a. Nicky Romero, R3hab, Dj Jean, en vele anderen op labels zoals Spinnin Records en Tiesto's Musical Freedom label. Ook met verschillende projecten zijn er officiele dance remixen gedaan voor bekende artiesten zoals Christina Aquilera, Taylor Swift, Usher, Enrique Iglesias, Marcel woods, en meer.

DJ Peran boeken

Door veel tijd door te brengen in de studio maakte dat hem de enige Nederlandse DJ uit Amsterdam die ooit een nummer 1 hit wist te scoren in Amerika, geschreven en geproduceerd. Hij doet daarbij veel DJ tournee's over de wereld, zoals in Japan, Amerika, China , Brazilie, Afrika, italie,. Polen, Groot Britanie, Spanje, en nog andere landen. Zijn herkenbare aanstekelijke sound tijdens feesten gecombineerd met house classics maakt hem een graag geziene gast op allerlei events , waaronder zelfs Europese festivals van 50.000+ of groter. Grote of kleine feesten , elke avond is een succes te noemen dankzij de goede sfeer met herkenbare House classics.

Boekingen van DJ Peran

Verder staan veel nieuwe plaat releases gepland in 2020, en nieuwe shows worden binnenkort aangekondigd , het gaat een goed en heet jaar worden ! Peran zal tijdens deze shows vooral de grootste House-classics uit de 90’s laten horen. Maar ook voor een goede club set draait hij zijn hand niet voor om.

Direct DJ Peran boeken ? Klik hier voor boekingen van DJ Peran

DJ Peran boeken

€1.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Peran

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Populaire house-DJ1 x 90 minutenExclusief en techniek1 persoonHouse / Club€1250,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand