Donna Lynton boeken

€1.400,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1400,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Engelstalig

Wil jij Donna Lynton boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Donna Lynton. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Deze veelzijdige Amerikaanse zangeres heeft, sinds ze bekend werd met Charlie’s Angels, al vele harten veroverd in Nederland en de rest van de wereld. Ze heeft gewerkt met beroemdheden als Count Basie, The Temptations, Lionel Hampton, Howard Keel, Johnny Mathis, The Drifters, Chubby Checker, James Brown, The Surpremes en ging op tournee door Europa met Sammy Davis Jr, Fats Domino & Ray Charles.

Biografie Donna Lynton

Ze ging op tournee met “The Ronettes“ van Phil Spector met hun hitsingle: “Be My Baby” en later solo naar Australië, Nieuw-Zeeland, Papua Nieuw Guinea en vele landen in Europa en heeft talloze malen opgetreden in Amerika waar zij o.a. erg beroemd was in de New Yorkse Copacabana. Na zich definitief in Nederland gevestigd te hebben heeft ze al veel laten zien van zichzelf en gewerkt met grootheden als Pierre Kartner & Hans Vermeulen.

Boekingen van Donna Lynton

Donna Lynton heeft de hoofdrol te vertolkt van Mrs. Sherman in de bekende Engelse musical Fame en was te zien tot 01 januari 2008 in de Nederlandse theaters.

Spetterende show

Donna Lynton geeft een spetterende show met haar bekende nummers als o.a. “let the Curtain’s Fall” en haar perfecte performance van “Send in the Clowns “ natuurlijk ontbreken “Unchain my heart”en “Last Dance” niet.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Donna Lynton kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Donna Lynton wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Donna Lynton wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Donna Lynton online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Donna Lynton kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Donna Lynton boeken

Ben jij benieuwd hoe je Donna Lynton kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Donna Lynton boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Donna Lynton

Donna Lynton inhuren

€1.400,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Donna Lynton

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonEngelstalig€1400,-

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-
€1.295,-
€1.395,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand