DJ Max Miller boeken

Maakt er overal een feestje van!
€750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €750,-
 • Duur
  max. 5 uur aaneengesloten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Allround

Wil jij DJ Max Miller boeken voor jouw party of event? Max is geboren en opgegroeid in Tilburg, Nederland. Als een jonge jongen begon zijn passie voor muziek een belangrijke plaats in zijn leven in te nemen. Op 15-jarige leeftijd werd hem gevraagd DJ te worden in een lokale bar. Nadat hij genoeg geld had bespaard kocht hij een DJ-set en vanaf dat moment werd het serieus.

DJ Max Miller boeken

De term “Allround DJ” is op het lijf van Max van Meel, beter bekend als DJ Max Miller, geschreven. Van House tot Hardstyle en van Nederlandstalig tot 90’s, Max is overal inzetbaar!

Feest DJ inhuren

Al vele jaren is hij actief in binnen- en buitenland en kun je hem vinden op de meest uiteenlopende evenementen. DJ Max Miller draait al vele jaren op bruiloften, bedrijfsfeesten, festivals, cafés en clubs; niet is te gek!Jarenlange ervaring en een energieke manier van draaien- en presenteren, zorgt ervoor dat hij er overal een feest van kan maken.

Boekingen van Max Miller

Jarenlange ervaring en een energieke manier van draaien- en presenteren, zorgt ervoor dat hij er overal een feest van kan maken.

Direct Max Miller boeken? Klik hier voor boekingen van Max Miller

 

DJ Max Miller boeken

€750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Max Miller

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJmax. 5 uur aaneengeslotenexclusief geluid en techniek1 persoonAllround€750,-

Vergelijkbare artiesten

€750,-
€795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand