DJ Max Miller boeken

Maakt er overal een feestje van!
€750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €750,-
 • Duur
  max. 5 uur aaneengesloten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Allround

Wil jij DJ Max Miller boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van DJ Max Miller. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Max is geboren en opgegroeid in Tilburg, Nederland. Als een jonge jongen begon zijn passie voor muziek een belangrijke plaats in zijn leven in te nemen. Op 15-jarige leeftijd werd hem gevraagd DJ te worden in een lokale bar. Nadat hij genoeg geld had bespaard kocht hij een DJ-set en vanaf dat moment werd het serieus.

Biografie DJ Max Miller

De term “Allround DJ” is op het lijf van Max van Meel, beter bekend als DJ Max Miller, geschreven. Van House tot Hardstyle en van Nederlandstalig tot 90’s, Max is overal inzetbaar!

Feest DJ inhuren

Al vele jaren is hij actief in binnen- en buitenland en kun je hem vinden op de meest uiteenlopende evenementen. DJ Max Miller draait al vele jaren op bruiloften, bedrijfsfeesten, festivals, cafés en clubs; niet is te gek!Jarenlange ervaring en een energieke manier van draaien- en presenteren, zorgt ervoor dat hij er overal een feest van kan maken.

Boekingen van Max Miller

Jarenlange ervaring en een energieke manier van draaien- en presenteren, zorgt ervoor dat hij er overal een feest van kan maken.

 

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig DJ Max Miller kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je DJ Max Miller wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van DJ Max Miller wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij DJ Max Miller online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van DJ Max Miller kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

DJ Max Miller boeken

Ben jij benieuwd hoe je DJ Max Miller kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct DJ Max Miller boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van DJ Max Miller

DJ Max Miller inhuren

€750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Max Miller

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJmax. 5 uur aaneengeslotenexclusief geluid en techniek1 persoonAllround€750,-

Vergelijkbare artiesten

€795,-
€695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand