Dennis Beso boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€550,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €550,-
 • Duur
  3 uur aaneengesloten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Allround Feest DJ
 • Genre
  Allround / Party

Wil jij Dennis Beso boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Dennis Beso. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Dennis Beso

De stijl van Dennis Beso is het best te omschrijven als een explosieve bom van energie die elk feest naar een hoger niveau tilt. Dit doet hij met zijn unieke mix van stijlen. Door zijn ervaring in de allround scene is niks onmogelijk voor deze DJ. Zo weet hij de echte classics vloeiend te mixen met de hits van nu. Van lekker dansen op ’70, ’80 & ’90, meezingen op Nederlandstalige Hitjes tot schuren op de grootste urban hits! Zijn DJ-sets bestaan ook vaak uit de echte ‘OHJA!-momentjes’.

Bekend in binnen- en buitenland

Je kent hem onder andere van de Live Piano bar, Tilburg en de Jantjes Verjaardag in Amsterdam. Ook heeft hij vele buitenlandse boekingen op zijn naam staan. Zo draait hij elk jaar in de Celebration (Albufeira, Portugal), Hof van Holland (Cherso, Griekenland) en de Karat (Westendorf, Oostenrijk). Ook is hij in Kos (Griekenland) vele malen de host op de Totally Summer events geweest.

Boekingen van Dennis Beso

In een avondvullend programma of als toevoeging aan een line-up, Dennis Beso maakt er altijd een top- show van!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Dennis Beso kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Dennis Beso wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Dennis Beso wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Dennis Beso online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Dennis Beso kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Dennis Beso boeken

Ben jij benieuwd hoe je Dennis Beso kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Dennis Beso boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Dennis Beso

Dennis Beso inhuren

€550,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Dennis Beso

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Allround Feest DJ3 uur aaneengeslotenexclusief geluid en techniek1 persoonAllround / Party€550,-
Allround Feest DJ5 uur aaneengeslotenexclusief geluid en techniek1 persoonAllround / Party€700,-

Vergelijkbare artiesten

€695,-
€795,-
€695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand