DJ Ramon boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  beschikbaar per uur
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Feest-DJ
 • Genre
  Allround / Feest

DJ Ramon is geboren op 27 oktober 1976 in Middelburg. In de geluidsstudio van zijn vader groeide hij op met vele beats en knipperende lichten. Ramon wist daarom op zeer jonge leeftijd dat hij, net als zijn vader, diskjockey zou worden. Zijn vader maakte destijds furore bij discotheek de Hooizolder in Zeeland, waar kleine Ramon mee mocht om de lichten te bedienen. Ramon had het muziek virus te pakken. De platenspeler van zijn vader kreeg het zwaar te verduren. Ramon zette regelmatig een plaatje op in de discokamer van zijn vader en de naalden waren niet aan te slepen.

DJ Ramon boeken

In 1993 deed DJ Ramon mee aan een DJ wedstrijd mee in Discotheek Empire New York in Hengelo en daar werd hij 1ste. In 1994 draaide hij in discotheek 'De Hooizolder' in Zeeland. Hij heeft 7 jaar lang in de zomermaanden in discotheek 'Splash' en “Pacha”gedraaid in Spanje. Daarnaast draaide hij op de Veronica Drive in show' en op de Malibu Mega Party' met Danny Rook en John Williams. Daarnaast heeft hij gedraaid in de volgende discotheken: Buitenwacht (Kampen) Pacha (Spanje), Luxor Plaza (Deventer) The Gate(Hoenderloo) The Matrixx(Nijmegen) Melkweg (Amsterdam) Question Plaza ( Den Burg) Locomotion (Zoetermeer) De Hooizolder (Zeeland) en Splash (Spanje).

Boekingen van DJ Ramon

De variatie van verschillende locaties en soorten optredens heeft Ramon doen besluiten om niet meer op één plek te draaien. Inmiddels is hij een graag geziene gast in het uitgaanscircuit. De reacties na een bezoek van Ramon zijn altijd positief. Hij combineert gezelligheid met een volle dansvloer en weet zijn publiek goed te entertainen.

Direct DJ Ramon huren? Klik hier voor boekingen van DJ Ramon

DJ Ramon boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Ramon

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Feest-DJbeschikbaar per uurexclusief1 persoonAllround / FeestOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand