DJ Ramon boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  beschikbaar per uur
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Feest-DJ
 • Genre
  Allround / Feest

Wil jij DJ Ramon boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van DJ Ramon. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

DJ Ramon is geboren op 27 oktober 1976 in Middelburg. In de geluidsstudio van zijn vader groeide hij op met vele beats en knipperende lichten. Ramon wist daarom op zeer jonge leeftijd dat hij, net als zijn vader, diskjockey zou worden. Zijn vader maakte destijds furore bij discotheek de Hooizolder in Zeeland, waar kleine Ramon mee mocht om de lichten te bedienen. Ramon had het muziek virus te pakken. De platenspeler van zijn vader kreeg het zwaar te verduren. Ramon zette regelmatig een plaatje op in de discokamer van zijn vader en de naalden waren niet aan te slepen.

Biografie DJ Ramon

In 1993 deed DJ Ramon mee aan een DJ wedstrijd mee in Discotheek Empire New York in Hengelo en daar werd hij 1ste. In 1994 draaide hij in discotheek ‘De Hooizolder’ in Zeeland. Hij heeft 7 jaar lang in de zomermaanden in discotheek ‘Splash’ en “Pacha”gedraaid in Spanje. Daarnaast draaide hij op de Veronica Drive in show’ en op de Malibu Mega Party’ met Danny Rook en John Williams. Daarnaast heeft hij gedraaid in de volgende discotheken: Buitenwacht (Kampen) Pacha (Spanje), Luxor Plaza (Deventer) The Gate(Hoenderloo) The Matrixx(Nijmegen) Melkweg (Amsterdam) Question Plaza ( Den Burg) Locomotion (Zoetermeer) De Hooizolder (Zeeland) en Splash (Spanje).

Boekingen van DJ Ramon

De variatie van verschillende locaties en soorten optredens heeft Ramon doen besluiten om niet meer op één plek te draaien. Inmiddels is hij een graag geziene gast in het uitgaanscircuit. De reacties na een bezoek van Ramon zijn altijd positief. Hij combineert gezelligheid met een volle dansvloer en weet zijn publiek goed te entertainen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig DJ Ramon kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je DJ Ramon wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van DJ Ramon wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij DJ Ramon online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van DJ Ramon kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

DJ Ramon boeken

Ben jij benieuwd hoe je DJ Ramon kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct DJ Ramon boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van DJ Ramon

DJ Ramon inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Ramon

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Feest-DJbeschikbaar per uurexclusief1 persoonAllround / FeestOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand