Supreme LED DJ Show boeken

Tegen meerprijs uit te breiden met extra features
€945,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €945,-
 • Duur
  5 uur
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ/Drive-In Show
 • Genre
  Allround

Wil jij Supreme LED DJ Show boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Supreme LED DJ Show. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De verlichting gaat uit, de LED spots en LED DJ-booth gaan aan, de beats knallen uit de speakers. Dat is de LED DJ Show Supreme! De LED DJ Show Supreme wordt verzorgd door onze Sensational DJ. Met zijn LED DJ-booth tovert hij de allerlekkerste house beats uit de krachtige geluidsinstallatie. Door het spectaculaire effect van de lichte haze in de zaal en de vier LED Moving-Heads op de verlichte LED pilaren, is dit de meest geboekte LED DJ show.

Biografie Supreme LED DJ Show

De LED DJ Show Supreme is altijd voorzien van een allround DJ die precies jullie muziek draait. De DJ is ervaren, sociale vaardig en goed gekleed. De LED DJ Show Supreme maakt van jullie event daardoor een topfeest! Ook is het mogelijk de DJ achtergrond en lounge te laten draaien. Desgewenst aangevuld met live entertainment zoals een saxofonist, zangeres of percussionist.

Boekingen van Supreme LED DJ Show

Deze meest geboekte DJ show is natuurlijk ook uit te breiden. Bijvoorbeeld met een LED sterrendoek achter de DJ, LED TV-screens in de pilaren voor visuals of LED aircones in de zaal.De LED DJ Show Supreme is een compleet concept:

 • 1 Sensational DJ met ondersteuning door technicus
 • Multicolor LED DJ-Booth
 • Krachtige geluidsinstallatie A-set
 • 4x Multicolor LED pilaar met LED Moving-Head
 • Hazer

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Supreme LED DJ Show kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Supreme LED DJ Show wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Supreme LED DJ Show wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Supreme LED DJ Show online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Supreme LED DJ Show kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Supreme LED DJ Show boeken

Ben jij benieuwd hoe je Supreme LED DJ Show kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Supreme LED DJ Show boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Supreme LED DJ Show

Supreme LED DJ Show inhuren

€945,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Supreme LED DJ Show

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ/Drive-In Show5 uurinclusief tot 400 personen2 personenAllround€945,-

Vergelijkbare artiesten

€750,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand