DJ Galaga boeken

Bekende Aprés-Ski DJ
€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  2 uur
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Allround / Feest DJ
 • Genre
  Allround / Feest / Apres-Ski

Wil jij DJ Galaga boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van DJ Galaga. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

DJ Galaga is één van Neerlands bekendste DJ’s die in bijna alle discotheken van Nederland en op alle grote feesten heeft gedraaid.

Bekende DJ inhuren

Door zijn uitgekiende, opzwepende stijl van draaien en mixen heeft Galaga vele feesten naar een groot hoogtepunt gestuwd.

Biografie DJ Galaga

Hij draaide o.a. op de Go Après Ski maar is ook op diverse vakantiebestemmingen (Mallorca, Turkije) een veel gevraagde DJ. Veel woorden zullen wij hier niet aan DJ Galaga wijden: “Goede wijn behoeft geen krans”.

Boekingen van DJ Galaga

Marco Leeuwis (Galaga’s echte naam) is daarnaast als producer verantwoordelijk voor veel grote hits zoals: “What do you say to the dj”, “Jump and let’s party” en “The Game”. Ook “Lief klein konijntje” van Henkie is een productie van DJ Galaga.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig DJ Galaga kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je DJ Galaga wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van DJ Galaga wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij DJ Galaga online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van DJ Galaga kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

DJ Galaga boeken

Ben jij benieuwd hoe je DJ Galaga kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct DJ Galaga boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van DJ Galaga

DJ Galaga inhuren

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Galaga

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Allround / Feest DJ2 uurexclusief1 persoonAllround / Feest / Apres-Ski€895,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand