DJ Patjoo boeken

€750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €750,-
 • Duur
  1 x 240 minuten (4 uur)
 • Geluid
  Exclusief en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Allround feest-DJ
 • Genre
  Allround / Feest / Apres-Ski

Wil jij DJ Patjoo boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van DJ Patjoo. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Door zijn ruim 15 jaar ervaring als allround DJ, is Patjoo een bekend gezicht in zowel Nederlandse als Buitenlandse feestcafe’s en discotheken. Óók van bruiloften, partijen en bedrijfsfeestjes maakt DJ Patjoo gegarandeerd een geslaagd feestje!

Biografie DJ Patjoo

In de loop der jaren heeft hij met name door zijn zomerse/funky muziekkeuze en zijn energieke manier van draaien, zijn eigen stijl weten te creëeren.

Bekende DJ’s boeken

Om die reden is het haast onmogelijk om stil te blijven staan wanneer DJ Patjoo achter de draaitafels staat.

Boekingen van DJ Patjoo

Door zijn overgangen met o.a. hitjes van toen en nu, onvervalste meezingers en zijn enthousiaste microfoon gebruik, beleef je met DJ Patjoo een feestje wat je niet gauw zult vergeten!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig DJ Patjoo kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je DJ Patjoo wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van DJ Patjoo wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij DJ Patjoo online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van DJ Patjoo kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

DJ Patjoo boeken

Ben jij benieuwd hoe je DJ Patjoo kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct DJ Patjoo boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van DJ Patjoo

DJ Patjoo inhuren

€750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Patjoo

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Allround feest-DJ1 x 240 minuten (4 uur)Exclusief en techniek1 persoonAllround / Feest / Apres-Ski€750,-

Vergelijkbare artiesten

€795,-
€695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand