DJ Jarnoo boeken

€795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €795,-
 • Duur
  4 uur
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Allround / Feest DJ
 • Genre
  Allround / Feest / Apres-Ski

Wil jij DJ Jarnoo boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van DJ Jarnoo. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Als u op zoek bent naar een professionele, hoog kwalitatieve DJ, maar vooral ook gastvrije allround feest DJ, presentator, zanger & entertainer met een brede muziekkennis, die in de loop der jaren met zijn goede presentatie, A – stem, de juiste platenkeuze en zijn voelertje weet wat het publiek wil, dan is Jarnoo de beste keuze.

Biografie DJ Jarnoo

Jarnoo is te boeken voor ieder evenement waarbij muziek gewenst is. Hij is van alle muziekmarkten thuis. Of het nugaat om een bedrijfsevenement, feestcafé, schoolfeest, privé aangelegenheid of discotheek; Jarnoo weet van iederefeestgelegenheid een gegarandeerd succes te maken. Hij ontwikkelde zich snel tot een veel gevraagd fulltime allround “feest-dj”. Zijn talent en radiostem bleven niet onopgemerkt. Zo werkt Jarnoo voor Veronica, CAZ (voormalig Yorin FM), BNN, De Skihut en vele andere bekende namen. Jarnoo kom je regelmatig tegen als DJ in verschillende uitgaansgelegenheden, onder andere De Skihut en Get Back Rotterdam. Verder draait hij vooral op de grote bekende Roadshows van Nederland zoals De Après Ski Hut met Flugel On Tour, Malibu Sun, Sand & Dance en Het Grote Boswandeling Meezing Feest!

Boekingen van DJ Jarnoo

Jarnoo is niet een stille “plaatjesdraaier” maar entertaint ook zijn publiek. Continu speelt hij in op wat er zich in het publiek afspeelt. Met zijn opzwepende enthousiaste praatjes weet hij iedereen op de dansvloer te krijgen. Jarnoo zorgt gegarandeerd voor sfeer, gezelligheid en FEEST!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig DJ Jarnoo kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je DJ Jarnoo wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van DJ Jarnoo wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij DJ Jarnoo online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van DJ Jarnoo kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

DJ Jarnoo boeken

Ben jij benieuwd hoe je DJ Jarnoo kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct DJ Jarnoo boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van DJ Jarnoo

DJ Jarnoo inhuren

€795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Jarnoo

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Allround / Feest DJ4 uurexclusief1 persoonAllround / Feest / Apres-Ski€795,-

Vergelijkbare artiesten

€550,-
€895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand