Dirty Daddies boeken

Boven 800 personen met entreeprijs eventueel recettedeling
€9.995,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  €9995,-
 • Duur
  2 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  7 personen
 • Soort
  Coverband
 • Genre
  Allround

Met hun drukke speelschema is de kans zeer gering dat je deze zeven in het wit getooide titanen nog niet voorbij hebt zien razen met hun 120-hits-in-120-minuten-aanpak. En razen doen ze: na het startschot drie jaar geleden is er onophoudelijk getourd door de meest diverse uithoeken van het land, en gaat ook België al plat voor deze goedlachse mannen.

Dirty Daddies boeken

The Dirty Daddies bewezen al dat ze de grootste festivals van Nederland, zoals de Zwarte Cross, Concert At Sea en Paaspop volledig in hebben kunnen pakken, maar zetten met hun enthousiasme ook de lokale feesttent en het regionale dorpsfeest in lichterlaaie.

Boekingen van Dirty Daddies

In ingenieuze medleys hoor je de vetste hits aller tijden voobij komen, waarbij vriend en vijand niet anders kunnen dan hand in hand mee hossen. Classics van Queen en The Rolling Stones, swingers als ‘Take On Me’ en ‘Karma Chameleon’, bouncers van Run DMC en 50 Cent, glijders van Whitney Houston en Roxette, maar daarna natuurlijk snel weer terug naar de beukers van AC/DC en Bon Jovi! In 2016 wordt er helemaal níets meer geschuwd. Met een overdaad aan CO2, stortvloed aan confetti, verkleedpartijtjes en een te gekke vlammenshow zijn ze meer dan klaar om de boel weer lelijk op zijn kop te gaan zetten, jullie ook?!

Direct Dirty Daddies huren? Klik hier voor boekingen van Dirty Daddies

Dirty Daddies boeken

€9.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Dirty Daddies

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optreden Duur Geluid Bezetting Genre Prijs
Coverband2 x 60 minutenexclusief7 personenAllround€9995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€5.975,-