Patrick Van De Corput boeken

Inclusief geluid tegen meerprijs mogelijk
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Patrick Van De Corput boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Patrick Van De Corput. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Als kind was de in Breda geboren Patrick van den Corput al geïnteresseerd in muziek en was hij verknocht aan zijn drumstelletje. Enkele jaren later ging hij met een drive in show feesten en partijen af, waar hij leerde hoe met muziek te kunnen entertainen.

Biografie Patrick van de Corput

Na dit vele jaren met plezier gedaan te hebben besloot Patrick het als zanger te wagen, en kreeg hiermee al snel regionale bekendheid.

Sympathieke Brabander

Sindsdien gaat het bergopwaarts met de sympathieke Brabander en heeft hij een compleet eigen repertoire gemaakt en uitgebracht. Maar natuurlijk kunt u van Patrick ook de aller lekkerste dansbare en volkse nummers verwachten tijdens een live optreden vanaf 1 x 30 mnuten.

Boekingen van Patrick van de Corput

De graag geziene gezellige Brabander heeft een erg breed genre en is daarom inzetbaar en klaar voor elke feestgelegenheid!

 

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Patrick Van De Corput kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Patrick Van De Corput wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Patrick Van De Corput wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Patrick Van De Corput online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Patrick Van De Corput kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Patrick Van De Corput boeken

Ben jij benieuwd hoe je Patrick Van De Corput kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Patrick Van De Corput boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Patrick Van De Corput

Patrick Van De Corput inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Patrick Van De Corput

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / FeestOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand