Die Freddies boeken

Vanaf-gage voor 1 x 20 minuten
€2.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2250,-
 • Duur
  1 x 20, 40 of 60 minuten
 • Geluid
  op aanvraag
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Duits / Apres-Ski / Feest

De legende van de broers Freddie en Seppe Schneider begint meer dan 10 jaargeleden in het Duitse Föckinghausen. Een lokale dj pikt er in 2011 hun debuutsingle ‘Hände Hoch’ op en dankzij het aanstekelijke dansje wordt het liedje een instant meezingerin de Tirolerstubes, op de Schlager-, Après-Ski en Oktoberfeestjes. Bij onze noorderburen zorgden de populaire Double Dj’s voor een Nederlandstalige versie en in het kielzog van hun single, lanceerden Die Freddies hun debuutcd ‘Bier, Schnapps & Frauen’.

Die Freddies boeken

Ondertussen zijn we een aantal feestjaren verder en zijn Die Freddies uitgegroeid totdé Après-Ski hitmachine, die een bonte mengeling brengt van Duitse meezingers. De broers krijgen op het podium versterking van hun bastaardbroeder DJ Kürtzi, die het feestje compleet maakt met zijn heerlijke meezingschijfjes. Achter de dikke zwarte snor en bril van Freddie Schneider zou u trouwens wel eens Romeo Chris Van Tongelen kunnen herkennen, maar dat hebben we enkel van horen zeggen!

Boekingen van Die Freddies

Na de memorabele doortocht in de Moose Bar op Tomorrowland (lees de krant ermaar op na) kon het niet uitblijven: Die Freddies stonden begin februari op de grootste indoor après-ski party van Moose Bar XXL! Vastbesloten om het skihut-dak van het Antwerpse Sportpaleis er opnieuw los af te spelen. Om dit te vieren, maakten zij het onweerstaanbare anthem “In Der Moose Bar”. Eerder was al een exclusief fragment te horen in de mix van de nummer 1-compilatie “Moose Bar Vol.2”, net als de remix van hun debuutsingle Hände Hoch 2019 Zum wohl und wir sehen uns schnell auf Eueren Event.

Direct Die Freddies boeken ? Klik hier voor boekingen van Die Freddies

Die Freddies boeken

€2.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Die Freddies

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 20, 40 of 60 minutenop aanvraag3 personenDuits / Apres-Ski / Feest€2250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.450,-