De Tappers boeken

Bekend van o.a. 3FM ‘Partij voor de Vrijdag’
€575,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €575,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape-act (2022)
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij De Tappers boeken op jouw feest of evenement?  Waar De Tappers tappen, is het FEEST! (… en waar ze bakken ook). Nadat de krakerhits ‘Alaaf Joe Baby‘ & ‘Frituurvet Is Goud’ al live werden vertolkt bij Partij Van De Vrijdag op 3FM, verkennen de rasechte aanjagers in 2022 de grenzen van Oost Europa met de energieke hit ‘Broodje Balkan’.

De Tappers boeken

De drie charmante barmannen hebben de heerlijke Balkan energie omgetoverd in een hoempapa hit van hoge klasse. De woordgrappen vliegen je om de oren, en Youtube smulde van de nieuwe videoclip. Nou was het best een uitdaging om de eerste videoclips te overtreffen, met natuurlijk die glanzende gastrol van Johan Vlemmix.

Geen polonaise on-gelopen

Maar ook deze keer blijken De Tappers rasechte fijnproevers. Alles is uit de tap geperst om fans en oma’s te verrassen.  Bij elke feesttent en kroeg weten ze de onderste druppel uit het glas te halen. Waar De Tappers voet op het podium zetten blijft geen polonaise on-gelopen.

Boekingen van De Tappers

Geen achtertante zal stilstaan, en de promillages zullen ongekend oplopen. Je weet dat dit een legendarische avond gaat worden. In ieder geval gefrituurd naar huis! Wil je deze gezelligste tappers van Nederland ook in jouw huiskamer, schuur of wc? In 2022 wonnen De Tappers ook de Brabantse Carnavalskrakerverkiezing met hun single “Broodje Balkan”.

Direct De Tappers boeken? Klik hier voor boekingen van De Tappers

De Tappers boeken

€575,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Tappers

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act (2022)1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek3 personenNederlandstalig / Feest€575,-
Tape-act (2023)1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek3 personenNederlandstalig / Feest€675,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€995,-