De Tappers boeken

Bekend van o.a. 3FM ‘Partij voor de Vrijdag’
€850,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €850,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij De Tappers boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van De Tappers. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Waar De Tappers tappen, is het FEEST! Hun hit ‘Broodje Balkan’ klonk door van België tot Friesland, en de 2023 hits ‘Cava Tequila’ en ‘Ai Ai Cora’ mochten live vertolkt worden op 3FM en AVROTROS tijdens Rob & Wijnand’s Carnaval Countdown.

Biografie De Tappers

De energieke optredens van de drie charmante barmannen weten bij elke feesttent en kroeg de onderste druppel uit het glas te halen. Waar De Tappers voet op het podium zetten blijft geen polonaise on-gelopen.

Legendarisch

Geen achtertante zal stilstaan, en de promillages lopen altijd ongekend op. De Tappers stappen pas het podium af als het legendarisch is geweest.

Boekingen van De Tappers

De nieuwe track ‘Bier Bier Bier’, een samenwerking met de Haagse groep Bennie Beenham, is nu uit. En de nieuwe klapper voor Carnaval 2024 is in de maak! Wil je deze gezelligste tappers van Nederland ook in jouw huiskamer, schuur of wc? In 2022 wonnen De Tappers ook de Brabantse Carnavalskrakerverkiezing met hun single “Broodje Balkan”.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig De Tappers kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je De Tappers wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van De Tappers wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij De Tappers online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van De Tappers kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

De Tappers boeken

Ben jij benieuwd hoe je De Tappers kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct De Tappers boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van De Tappers

De Tappers inhuren

€850,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Tappers

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek3 personenNederlandstalig / Feest€850,-

Vergelijkbare artiesten

€1.095,-
€995,-
€1.095,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand