De Sjonnies boeken

Bekend van o.a. “Zottebal”
€2.450,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2450,-
 • Duur
  1 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij De Sjonnies boeken voor jouw party of event? Opgericht in 1991 zijn De Sjonnies uitgegroeid tot een vaste waarde in het Nederlandse feestcircuit. Eigenlijk kent de band louter hoogtepunten. Hun eerste single “Dans je de hele nacht met mij?” werd meteen een dikke vette hit en hun eerste album “Verse vis en lingerie” haalde de hoogste regionen van de album top-100.

De Sjonnies boeken

Inmiddels heeft de band 5 albums en een dertigtal singles op zijn naam staan, waarvan “Annemarie”, “Zwemmen zonder slip”, en “M’n fiets is gejat!” wellicht de bekendste zijn. En inmiddels, met de nieuwe kopman Bennie Solo, hebben ze de status bereikt van maar liefst 25 jaar aan de top.

Feestartiesten boeken

En wat ook prettig is: De Sjonnies zijn niet alleen de leukste band, ze hebben toevallig ook nog het leukste publiek van Nederland. Een publiek waar je graag bij wil horen.

Boekingen van De Sjonnies

Ook voor kroegeigenaren en festival-organisaties is de band al jaren een zekerheid, vooral omdat elk optreden gegarandeerd bieromzet-proof is. Deze band moet je gezien hebben om er over mee te kunnen praten. Een concert van De Sjonnies is een belevenis, de beste (eigen) feestnummers worden gecombineerd met een perfecte humoristische live-show. Een muzikaal avontuur voor jong en oud, dus neem gerust je schoonmoeder mee.

Direct De Sjonnies boeken? Klik hier voor boekingen van De Sjonnies

De Sjonnies boeken

€2.450,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Sjonnies

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage3 personenNederlandstalig / Feest€2450,-

Vergelijkbare artiesten

€2.495,-
€2.300,-
€2.695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand