De Formatie boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  2 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Live bandshow (openbaar)
 • Genre
  Allround

Wil jij De Formatie boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van De Formatie. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie De Formatie

De Formatie is een Gronings trio bestaande uit Joris, Jorrit en Wouter. Ander begeleiding van gitaar, cajon en piaone en electrische percussie, geven deze drie mannen een unieke driestemmige draai aan hedendaagse én oude hits!

Muzikaal trio boeken

De muziek moet uiteraard goed zijn, maar ze vinden de connectie met het publiek minstens zo belangrijk. Op zeer jonge leeftijd leerden ze elkaar kennen en ze komen ondanks vele pogingen niet van elkaar af. De band heeft al 20 jaar een heftige knipperlicht relatie. Na een mislukt carrière als hiphop collectief spelen ze nu met gezonde tegenzin driestemmige popmuziek.

Boekingen van De Formatie

Komt de band je vaag bekend voor? Dat kan kloppen, want in 2023 stonden ze in de finale van de nationale talentenjacht The Talent Scouts op SBS6! Overal waar ze spelen, maken ze met hun chemie een onvervalst feestje. Wanneer ze niet in Nederland zijn, touren ze langs de mooiste stranden van Europa om daar te spelen op surfkampen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig De Formatie kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je De Formatie wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van De Formatie wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij De Formatie online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van De Formatie kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

De Formatie boeken

Ben jij benieuwd hoe je De Formatie kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct De Formatie boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van De Formatie

De Formatie inhuren

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Formatie

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow (openbaar)2 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage3 personenAllround€1495,-
Live bandshow (besloten/bedrijfsfeesten)2 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage3 personenAllround€1995,-

Vergelijkbare artiesten

€1.750,-
€1.645,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand